Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 χωρίς πλαστικά κεραίας και με αδιάβροχο σχεδιασμό

iPhone 7 χωρίς πλαστικά κεραίας και με αδιάβροχο σχεδιασμό
ired.gr

Αυτό υποστηρίζει ένας από τους προμηθευτές του μεταλλικού σώματος των επόμενων iPhone.

Η Catcher Technology θα κατασκευάσει το μεταλλικό πίσω κάλυμμα για το επόμενο iPhone, που αυθόρμητα ονομάζουμε iPhone 7. Η εταιρεία θα καλύψει το 30% με 35% των αναγκών της Apple για εξαρτήματα.

Αυτή η ανακάλυψη έγινε από την κινεζική Commercial Times. Στην αναφορά επαναλήφθηκε η γνώριμη πλέον φήμη ότι το επόμενο iPhone θα είναι τελείως αδιάβροχο. Μερικοί στηρίζουν αυτή τη φήμη στην βελτιωμένη αντίσταση του iPhone 6s στην υγρασία.

Η θεωρία αυτή βασίζεται στην εσωτερική αρχιτεκτονική του τελευταίου iPhone. Βέβαια, η Apple ποτέ δεν έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Οι πιο σημαντικές αποδείξεις που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία είναι μερικά βίντεο στο YouTube, όπου κάποιοι χρήστες ήταν αρκετά θαρραλέοι για να δοκιμάσουν την αντοχή του iPhone στην υγρασία.

 ired iphone 7 01

Μια ενδιαφέρουσα αναφορά έγινε στα νέα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του μεταλλικού σώματος του iPhone 7. Τα νέα υλικά θα επιτρέψουν να εξαφανιστούν οι πλαστικές γραμμές που είναι απαραίτητες για να λειτουργήσουν σωστά οι κεραίες του iPhone.

Σίγουρα οι χρήστες θα είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την αλλαγή καθώς θα βελτιώσει σημαντικά την εξωτερική εμφάνιση του iPhone.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπολείπονται πολλοί μήνες ακόμη μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου iPhone. Περιμένουμε μια χρονιά κατά την οποία η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό στο iPhone.

Έχουν ακουστεί αρκετές φήμες μέχρι τώρα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως πραγματικά θα είναι ο σχεδιασμός του επόμενου iPhone.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε την υποδοχή των ακουστικών να εξαφανίζεται και το iPhone να γίνεται ακόμη πιο λεπτό. Βέβαια αν γίνει πιο λεπτό το iPhone θα γίνει πιο δύσκολο να εξαφανιστεί το “καρουμπαλάκι” της πίσω κάμερας.

iPhone 6C: Όλα όσα ξέρουμε

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status