Μετατρέψτε το smartphone σας σε tablet!

Μετατρέψτε το smartphone σας σε tablet!
ired.gr

Τι θα λέγατε για μία θήκη που μετατρέπει την αγαπημένη σας συσκευή smartphone σε tablet?

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να έχετε τις 2 αγαπημένες σας συσκευές, tablet και smartphone, σε μία?

Αν ναι, τότε έχω φοβερά νέα για εσάς. Η θήκη isocase έρχεται με ακριβώς αυτή την υπόσχεση και με την πρώτη ματιά δείχνει καταπληκτική.

ired case 01

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Το isocase μοιάζει εξωτερικά με συσκευή tablet, μόνο που αντί να έχει δικό του λειτουργικό σύστημα είναι στην ουσία μία θήκη στην οποία τοποθετείται το smartphone σας και λειτουργεί μέσα από αυτή.

ired case 02

Το smartphone σας θα αποκτήσει μία οθόνη 7,9 ιντσών και θα έχει μέγεθος iPad mini, χωρίς να χάσει καμία από τις λειτουργίες του ως τηλέφωνο ή να μειώσει κάποιο από τα χαρακτηριστικά του.

Το isocase, περιλαμβάνει μια μπαταρία χωρητικότητας 10.000mAh και φορτιστή ταχείας φόρτισης για να φορτίζεται η συσκευή μέσα από αυτό. Ουσιαστικά τετραπλασιάζει την χωρητικότητα της μπαταρίας των περισσότερων συσκευών.

NoPhone το πιο επαναστατικό προϊόν μετά από το Pet Rock

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το isocase είναι η πραγματική θωράκιση της συσκευής σας. Με gorilla glass (πολύ ανθεκτικό εξωτερικό γυαλί) και ένα σκελετό σχεδιασμένο να αντέχει σε πτώσεις και χτυπήματα, μπορείτε να είστε πραγματικά ξέγνοιαστοι για την ασφάλεια του smartphone σας.

Επίσης το isocase είναι αδιάβροχο μέχρι και τα 2 μέτρα και φυσικά αποτρέπει τελείως την σκόνη να εισέλθει στη συσκευή σας.

Υποστηρίζει τις συσκευές iPhone από το μοντέλο 4S και μετά, όπως επίσης και πάρα πολλές συσκευές Android συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων συσκευών Samsung, HTC και Sony. Η τιμή του κυμαίνεται στα 149$, που για όλα αυτά που προσφέρει είναι αρκετά λογική.

ired case 03

Αυτή την στιγμή το isocase βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο καθώς ψάχνει χρηματοδότηση μέσω της ιστοσελίδας indiegogo, αλλά όλα δείχνουν ότι αρέσει στον κόσμο, ο οποίος θα το στηρίξει. Θα κυκλοφορήσει στις αγορές λογικά μέσα στο 2016, αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε ήδη μέσα από την σελίδα της indiegogo.

Το πόσο καλό πραγματικά είναι το isocase θα το δείξει μόνο ο χρόνος, όμως είναι μία φρέσκια ιδέα από μια νέα εταιρεία που ευχόμαστε να είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

5 + 1 εντυπωσιακές θήκες για όλα τα iPhone. Ποια είναι η καλύτερη;

από Karadryan