Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε έναν κάτοχο iPhone

Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε έναν κάτοχο iPhone
ired.gr

Πολλοί από εμάς έχουμε φίλους και άλλα αγαπητά πρόσωπα που έχουν ένα iPhone (όπως ο εαυτός μας ας πούμε). Και οι περισσότεροι κρύβουν και κρύβουμε ένα gamer μέσα τους (μας). Τι ποιο ωραίο από το να συνδέσουμε το iPhone που έχουν, με ένα από τα παρακάτω δώρα που θα του προσδώσουν ένα άλλο πιο χαρούμενο χαρακτήρα; Θα έχετε δει αυτή τη διαφήμιση που λέει: «Δώρο με τη βοήθεια της θείας .... Δώρο με τη βοήθεια του Γιάννη από το Χ τεχνολογικό κατάστημα». Αν λοιπόν θέλετε να δείτε το πρόσωπο του φίλου σας (ή το δικό σας) να φωτίζεται από υπερκόσμια χαρά (τουλάχιστον) διαβάστε παρακάτω.

1 Apple TV

ired iphone gifts 01

Ναι δε λέω, πρέπει να αγαπάς κάποιον κάτοχο iPhone πάρα πολύ για να του πάρεις μια καινούρια Apple TV, δεδομένου ότι είναι ακριβούτσικη, αλλά δεν παύει να είναι το νούμερο 1 στη λίστα επιθυμιών. Όπως έχουμε πει και στη διεξοδική παρουσίασή μας για το προϊόν, η νέα Apple TV είναι ένα πλήρες σύστημα οικιακής διασκέδασης πού παίζει τη μουσική μας, δείχνει τις ταινίες μας, βλέπουμε τις φωτογραφίες μας, παίζουμε παιχνίδια, βλέπουμε τηλεοπτικά κανάλια και άλλα πολλά ακόμη. Και μάλιστα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια κάποιες γνωστές παιχνιδοκονσόλες. Και αν κάνουμε τη σύγκριση στον τομέα αυτό, τότε τα αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω.

Επιπλέον, το καινούριο Remote με το Touch interface, δίνει στα παιχνίδια μια άλλη διάσταση, ενώ μπορούμε να συνδέσουμε και κλασικά game-pads μέσω Bluetooth για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια που μας αρέσουν. Και, ακόμη καλύτερα, αν το παιχνίδι που παίζουμε υπάρχει και στο iPhone και στην Apple TV, η μία συσκευή ενημερώνει την άλλη για την πρόοδό μας και συνεχίζουμε από εκεί που έχουμε μείνει, άσχετα σε ποια συσκευή παίζουμε. Κόστος: 200€-260€.

Δείτε ακόμη: Παρουσίαση: Apple TV 4

2 Χειριστήρια παιχνιδιών

ired iphone gifts 02

Παρόλο που η οθόνη πολλαπλής αφής σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους αισθητήρες ενός iPhone προσφέρουν ένα πλήρες σύστημα χειρισμού για τα παιχνίδια, υπάρχουν κατασκευαστές αξεσουάρ για το iPhone, που έχουν φτιάξει χειριστήρια ειδικά για τις iOS συσκευές ώστε να απολαμβάνουμε ένα παιχνίδι με τον κλασικό τρόπο που έχουμε συνηθίσει. Και, εδώ που τα λέμε, είναι μερικά παιχνίδια που είναι φτιαγμένα για χειριστήριο και - όπως και να το κάνουμε - η οθόνη αφής δεν τα βοηθάει και τόσο πολύ. Αν λοιπόν ο «φίλος» σας με το iPhone είναι «παιχνιδάς» τότε μάλλον θα εκτιμήσει ιδιαίτερα μια τέτοια χειρονομία σας. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια χειριστήρια, όπως αυτά της SteelSeries Stratus, που μπορούν να λειτουργήσουν και στο iPhone και στη νέα Apple TV. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείτε να βρείτε χειριστήρια σε τιμές από 10-80€.

Δείτε ακόμη: ION Audio iCade Review

3 Guitar Hero Live

ired iphone gifts 03

Πόσοι δεν ξέρουν το πασίγνωστο παιχνίδι Guitar Hero, όπου με μια κιθάρα ειδική για την παιχνιδοσκονσόλα, ακολουθείς τα αγαπημένα σου τραγούδια και παίζεις μαζί με τους αγαπημένους σου μουσικούς; Ξέρατε όμως ότι το παιχνίδι επέστρεψε ως Guitar Hero Live σε ειδική έκδοση για την Apple TV 4; Περιλαμβάνει κιθάρα Bluetooth και 40 ή περισσότερα γνωστά τραγούδια, μαζί βέβαια με την εφαρμογή για την Apple TV. Επίσης παρέχει πρόσβαση στην GHTV, ένα μουσικό δίκτυο με βίντεο που προσφέρει εκατοντάδες τραγούδια και τη δυνατότητα να συναγωνιστείτε παίχτες από όλο τον κόσμο. Το πακέτο κοστίζει γύρω στα 100€.

4 Star Wars Droid

ired iphone gifts 04

Δε θα αρνηθούμε ότι το μεγαλύτερο «event» στο χώρο της διασκέδασης στο τέλος του 2015, είναι η παρουσίαση της νέας ταινίας του “Πολέμου των Άστρων, Το ξύπνημα της Δύναμης (The Force Awakens)”. Αν λοιπόν ο φίλος με το iPhone είναι παθιασμένος φαν της σειράς, τι καλύτερο για δώρο από το Star Wars Droid, που θα φέρει τη δράση από την οθόνη του κινηματογράφου, στο σπίτι του. Το BB-8 App-Enabled Droid, είναι ένα ρομπότ με τηλεχειρισμό μέσω ειδικής εφαρμογής για το iPhone που επιτρέπει στο χρήστη να το ελέγχει, να το βάλει να εξερευνά το χώρο από μόνο του, να ανταποκρίνεται στη φωνή του χρήστη και ακόμη και να τραβάει βίντεο με την κάμερά του. Κόστος: 150€.

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη εμπειρία Star Wars, δωρεάν, σε όλα τα smartphone (https://www.ired.gr/blog/item/3092-this-star-wars-game-turns-your-phone-into-a-lightsaber.html

5 Τηλεχειριζόμενο αυτοκίνητο

ired iphone gifts 05

Βέβαια δεν εννοούμε κανονικού μεγέθους αυτοκίνητο, αλλά ένα κλασικό τηλεχειριζόμενο αυτοκίνητο-παιχνίδι που θα σας κάνει να αφήνετε πιο συχνά τη βολή του καναπέ σας και να βγαίνετε έξω. Υπάρχουν πολλά μοντέλα στον τομέα και δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, αλλά μπορείτε να βρείτε μέχρι και τανκ (περί ορέξεως ....), οπότε βγείτε μια βόλτα στα μεγάλα μαγαζιά ηλεκτρονικών υπολογιστών και αξεσουάρ και θα δείτε διάφορα. Όλα αυτά συνδέονται με το iPhone μέσω Bluetooth και ελέγχονται από την ειδική εφαρμογή τηλεχειρισμού που μας επιτρέπει να το κατευθύνουμε (το λιγότερο), αλλά και να κάνουμε διάφορες λειτουργίες ανάλογα με το μοντέλο, όπως να ανοιγοκλείνουμε τις πόρτες και το καπό και άλλα τέτοια. Αν λοιπόν ο φίλος σας με το iPhone τυγχάνει και οπαδός του μοντελισμού, τότε μπορείτε να του κάνετε ένα πολύ ωραίο δώρο. Οι τιμές ξεκινούν από τα 40€ αλλά μπορούν να ξεπεράσουν και τα 100€.

6 Remote Control Drone

ired iphone gifts 06

Στον τομέα των τηλεχειριζόμενων, υπάρχει και η ειδική κατηγορία των Remote Control Drones, που την παραθέτουμε ξεχωριστά λόγω των πιο εξειδικευμένων δυνατοτήτων αλλά και της τιμής της. Αν λοιπόν ο φίλος σας είναι λάτρης του αερομοντελισμού, τότε με ένα τέτοιο δώρο, θα κατακτήσετε την καρδιά του. Να υπολογίζετε όμως ότι το κόστος θα φτάσει και θα ξεπεράσει άνετα τα 300€. Βέβαια, το Drone πέρα από το να πετάει, μπορεί να τραβάει και βίντεο HD με την ενσωματωμένη κάμερά του και φαντάζεστε πόσα ατού προσθέτει αυτό. Από κει και πέρα, τα διάφορα ακροβατικά που μπορεί να επιτύχει, επαφίενται στις ικανότητες του χρήστη και είναι όντως, πολύ θεαματικά.

7 Παιχνίδια

ired iphone gifts 07

Εντάξει, δεν έχουμε μάλλον τόσα λεφτά για να πάρουμε κάποιο από τα παραπάνω δώρα, οπότε, μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες εφαρμογές παιχνιδιών από το App Store ως δώρο για το φίλο μας. Εδώ, το κόστος πέφτει στα επίπεδα του 1-5€ κατά μέσο όρο (προς Θεού μην του πάρετε κανένα δωρεάν με αγορές εντός του παιχνιδιού έτσι;). Όπως ξέρουμε, η ποικιλία είναι τεράστια, υπάρχουν παιχνίδια κάθε είδους και γούστου και το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξέρετε τα γούστα του φίλου σας.

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα παιχνίδια του 2014 για το iPhone

8 iTunes Gift Card

ired iphone gifts 08

Άλλο ένα δώρο σε λογική τιμή που μάλιστα δίνει τη δυνατότητα στο φίλο σας να διαλέξει αυτό που θέλει. Η iTunes Gift Card, είναι μια «κάρτα δώρου» που τη «γεμίζετε» με όσα χρήματα θέλετε και τη δωρίζετε στο φίλο σας για να την εξαργυρώσει σε αγορές στο iTunes Store σε ό,τι θέλει. Πέρα από παιχνίδια, μπορεί να αγοράσει μουσική, βιβλία, ταινίες, συνδρομή στην Apple Music, εφαρμογές κλπ.

Δείτε ακόμη: Αγοράστε iTunes-App Store Gift cards με τη Siri

Εδώ λοιπόν, τελειώνουμε με τις προτάσεις μας κι από σας μένει να επιλέξετε τι σας ταιριάζει και πόσα μπορείτε να διαθέσετε. Αν πάλι αυτός ο «φίλος» με το iPhone είστε εσείς οι ίδιοι, τότε, δώστε κάτι παραπάνω και χαρείτε το.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το SMACH ZERO, η φορητή παιχνιδοκονσόλα της STEAM

από Elichord