Η απόλυτη εμπειρία Star Wars, δωρεάν, σε όλα τα smartphone

Η απόλυτη εμπειρία Star Wars, δωρεάν, σε όλα τα smartphone
ired.gr

Η Google κυκλοφόρησε ένα μικρό αλλά extra εθιστικό παιχνίδι που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε φωτόσπαθο και δοκιμάζει τις ικανότητές σας ως Jedi.

Αν είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το νέο κεφάλαιο Star Wars: The Force Awakens, η Google δημιούργησε ένα νέο διαδραστικό και εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι, αποκλειστικά για τον Chrome και το smartphone σας.

Το Lightsaber Escape είναι μια δυνατή εμπειρία που χρησιμοποιεί το Google Chrome και το τηλέφωνό σας για να σας βάλει αντιμέτωπους με τους Stormtroopers. Η αποστολή σας είναι να αποκρούσετε τις βολές από τα lazer guns και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία των Star Wars.

ired star wars 01

Για να παίξετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Chrome browser στον υπολογιστή σας, εισάγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση https://lightsaber.withgoogle.com/. Μετά θα συνδέσετε το smartphone σας μεταβαίνοντας σε μια συγκεκριμένη και μοναδική διεύθυνση με το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε calibration (βαθμονόμηση), το οποίο στην ουσία σημαίνει να κρατήσετε το smartphone κάθετα, όπως θα κρατάγατε ένα φωτόσπαθο. Αμέσως μετά, στην οθόνη του υπολογιστή σας θα εμφανιστεί μια θορυβώδης ομάδα Stormtroopers με την οποία θα πρέπει να παλέψετε. Μετακινώντας το τηλέφωνό σας, θα μετακινείται και το φωτόσπαθο. Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε είναι να κουνάτε τη συσκευή σας έντονα, σε μια interactive μάχη με τον υπολογιστή.

ired star wars 02

Μην ξεχάσετε να έχετε ανοικτά τα ηχεία του υπολογιστή και την ένταση του smartphone στο maximum για να έχετε μια πλήρη εμπειρία του παιχνιδιού. Προσοχή! Θα πρέπει να εισέλθετε μόνο από τον Chrome browser στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε smartphone που να διαθέτει σύνδεση στο internet.

Διαβάστε επίσης: «Τα καλύτερα ΜΜΟRPG για το Mac»

Το παιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ της Google, της Disney, της Lucasfilm και της Industrial Light & Magic. Αν αναρωτιέστε πως ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο case study .

Αν δεν σας ενδιαφέρει το Star Wars, μπορείτε να το προτείνετε σε ένα φίλο, αλλά σας εγγυούμαστε ότι μόλις δείτε να ανάβει η οθόνη του κινητού σας, θα θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Κι επειδή η εμπειρία Star Wars δεν σταματάει εδώ, μπορείτε να προσθέσετε ένα φωτόσπαθο στο προφίλ σας στο facebook, πατώντας το «Δοκιμάστε το» σε αυτό το link

ired star wars 03

Διαβάστε επίσης: «Πώς να συνδέσετε ένα PS3 controller στο Mac σας»

Από mirelen.