Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατεβάστε τα αγαπημένα σας τραγούδια από το YouTube

Κατεβάστε τα αγαπημένα σας τραγούδια από το YouTube
ired.gr

Κατεβάστε τα τραγούδια που θέλετε κατευθείαν σε μορφή ΜΡ3 από το YouTube.

Όλοι πια ξέρουμε ότι στο YouTube υπάρχει μια 99% πιθανότητα να βρούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια και μάλιστα, όχι μόνο στην αυθεντική τους εκτέλεση, αλλά και σε σπάνιες εκτελέσεις που μπορεί ποτέ να μην είχαμε φανταστεί ότι υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι ότι αν θέλουμε να τα κατεβάσουμε, επειδή είναι σε μορφή βίντεο, θα πρέπει μετά να τα μετατρέψουμε σε σκέτα αρχεία ήχου με κάποιο πρόγραμμα μετατροπής. Και, αν και δεν είναι πια δύσκολο κάτι τέτοιο, δεν παύει, ωστόσο, να αποτελεί μια επιπλέον διαδικασία. Τι θα λέγατε, αν σας δείχναμε ένα τρόπο να τα κατεβάζετε σε μορφή ΜΡ3 κατευθείαν και μάλιστα χωρίς να χρειάζεστε εφαρμογές τρίτων, αλλά απευθείας από τον browser σας;

Υποδεχθείτε το www.YouTube-mp3.org, έναν ιστότοπο που θα σας λύσει τα χέρια όσον αφορά την αγαπημένη σας μουσική στο YouTube.

Δείτε ακόμη: Audiophile για iOS. Μια εφαρμογή για μουσικόφιλους.

Πώς γίνεται

Ακολουθείστε αυτή την απλή διαδικασία και θα έχετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο δίσκο σας σε χρόνο μηδέν.

Βρείτε πρώτα στο YouTube το τραγούδι που σας ενδιαφέρει.

Βρείτε τη διεύθυνση (URL) του βίντεο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και αντιγράψτε την κάνοντας δεξί κλικ με το ποντίκι και επιλέγοντας «Αντιγραφή» από το αναδυόμενο μενού, ή πατήστε CMD+C (CTL+C για τους έχοντες Windows).

youtube to mp3 01

Ανοίξτε τη σελίδα του www.YouTube-mp3.org και κάντε Επικόλληση (δεξί κλικ του ποντικιού και επιλογή από το μενού ή CMD+V/CTL+V) του URL στο πεδίο που υπάρχει γι’ αυτό το σκοπό.

Πατήστε το πλήκτρο «Convert video» (από κάτω). Η μετατροπή γίνεται πολύ γρήγορα (το πολύ 30’’ για ένα στάνταρ κομμάτι).

youtube to mp3 02

Μόλις τελειώσει η μετατροπή, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με την εικόνα του βίντεο που επικολλήσατε από το YouTube και ένα μικροσκοπικό μπλε «download» δίπλα της. Πατήστε το και το κομμάτι θα κατέβει στον υπολογιστή σας.

youtube to mp3 03

Αυτό ήταν. Απλά και χωρίς προγράμματα μετατροπής ή πολύπλοκες διαδικασίες, μπορείτε να έχετε τώρα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε μορφή ΜΡ3 στο δίσκο του υπολογιστή σας και να τα αντιγράψετε στο smartphone ή στο MP3-player σας.

Καλή διασκέδαση.

Δείτε ακόμη: Ηχεία για iPhone

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status