Εκτύπωση αυτής της σελίδας

7 συναρπαστικά Smartphones για το 2016

7 συναρπαστικά Smartphones για το 2016
ired.gr

Με το 2015 να πλησιάζει στο τέλος, φτάνουν ήδη οι πληροφορίες για τα smartphones που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το 2016, όπως το iPhone 7, το Samsung Galaxy S7 και το LG G5.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν γεμάτη ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στα smartphones. Το Samsung Galaxy S6 και το Samsung Galaxy S6 Edge ενθουσίασαν τους χρήστες με τις μεταλλικές τους κατασκευές, τις φωτογραφικές μηχανές και το Android λογισμικό. Αμέσως μετά, ακολούθησε το LG G4, ο σταθερός ανταγωνιστής του Galaxy S6. Το φθινόπωρο, κατέφθασαν και τα iPhone 6s και 6s Plus. H Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Note 5, ενώ η Google έφερε στην αγορά δύο νέα τηλέφωνα, το Nexus 5X και το Nexus 6P.

Αν λοιπόν ψάχνετε για smartphone κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών σας, έχετε πολλές επιλογές. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να αγοράσετε τηλέφωνο το 2016;

Αν και είναι νωρίς, έχουμε ήδη μια σειρά από συναρπαστικές λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να επικεντρωθείτε την επόμενη χρονιά. Αναμένοντας τις φήμες να επιβεβαιωθούν, τα κενά να συμπληρωθούν και τις ημερομηνίες να ανακοινωθούν, αυτά είναι τα πολυαναμενόμενα smartphones για το 2016.

iPhone 7

ired exciting smartphones 01

Κάθε χρόνο η Apple παρουσιάζει και ένα καινούριο iPhone. To iPhone 7 δεν αναμένεται πριν το επόμενο φθινόπωρο αλλά οι φήμες ήδη οργιάζουν. Και επειδή το επόμενο μοντέλο δεν θα είναι ‘s’ αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Για παράδειγμα, ίσως θα πρέπει να ξεχάσουμε τα ακουστικά jack 3,5 mm, αφαιρώντας την αντίστοιχη υποδοχή. Αντ’ αυτού, η εταιρεία μπορεί να εισάγει βύσμα lightning. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα λεπτότερο iPhone 7: το iPhone 6s είναι 7,1 χιλιοστά, ενώ το iPhone 7 θα μπορούσε να είναι ένα χιλιοστό πιο λεπτό.

Άλλες φήμες λένε ότι το iPhone 7 θα περιλαμβάνει αδιάβροχη σχεδίαση και ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι θα εξαφανιστεί ακόμη και το home button.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 rumor: Ξεχάστε τα ακουστικά jack 3,5 mm»

Samsung Galaxy S7

ired exciting smartphones 02

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S7 φημολογείται για το πρώτο τρίμηνο του 2016 και μάλιστα μπορεί να συμπέσει με το Mobile World Congress του Φεβρουαρίου, όπως συνέβη φέτος και με το Galaxy S6. Οι πρώτες φήμες μιλούν για ένα ισχυρό τηλέφωνο με οθόνη Quad-HD 5.1’’, έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4GB RAM, κάμερα 20 MP, ένα βελτιωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και μια τεχνολογία που θα μοιάζει με το 3D Touch του iPhone 6s. Τέλος, κάτι που θα ενθουσιάσει πολλούς, είναι η πιθανότητα μιας υποδοχής κάρτας microSD, κάτι που δεν υπάρχει στο Galaxy S6.

Samsung Galaxy S7 Edge

ired exciting smartphones 03

Όπως όλα δείχνουν το Galaxy S7 Edge θα έχει μια κυρτή οθόνη, έναν νέο επεξεργαστή, μια νέα φωτογραφική μηχανή και την πρώτη κυκλοφορία αποκλειστικά στην Αμερική. Η κυκλοφορία του μοντέλου ίσως ανακοινωθεί μαζί με εκείνη του Galaxy S7, στο Mobile World Congress, στα τέλη Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 4 – Τιτανομαχία»

LG G5

ired exciting smartphones 04

Ο προκάτοχός του, το LG G4, είναι εξαιρετικά επιτυχημένο τηλέφωνο και γι’ αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν το G5 έρθει μέσα στο 2016. Οι φήμες μιλάνε για μεταλλικό σχεδιασμό, Quad HD οθόνη ή 4Κ 5,5’’, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 32GB αποθηκευτικό χώρο με υποδοχή micro-SD για επέκταση, τεχνολογία Quick Charge 3.0 ή USB Type C, φωτογραφική μηχανή laser Sony με αυτόματη εστίαση και σταθεροποιητή εικόνας. Επίσης, ίσως να διαθέτει κουμπιά αφής στο πίσω μέρος με ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button.

Sony Xperia Z6

ired exciting smartphones 05

To Sony Xperia Z5 ήταν ένα από τα καλύτερα Android τηλέφωνα για το 2016. Όμως η Sony ετοιμάζει ήδη την επόμενη συσκευή για το 2016 και αυτή θα είναι το Sony Xperia Z6. Η κυκλοφορία του αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο της νέας χρονιάς, που σημαίνει ότι δεν θα το δούμε στην CES 2016 ή στο Mobile World Congress, μαζί με τα νέα Samsung.

Οι λεπτομέρειες είναι ακόμη εξαιρετικά περιορισμένες αλλά οι φήμες λένε ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 820, αδιάβροχο σχεδιασμό, οθόνη LED 2K μεγαλύτερη των 5 ιντσών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τεχνολογία Touch-ID.

HTC One M10

ired exciting smartphones 06

Το HTC One M9 δεν έκανε μεγάλη επιτυχία και η εταιρεία θα ξαναπροσπαθήσει με το νέο μοντέλο για το 2016. Το HTC One M10, όπως πιθανότητα θα είναι το όνομά του, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Οι φήμες μιλάνε για ασύρματη φόρτιση αλλά αν η εταιρεία θέλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, σίγουρα θα ετοιμάζει κάτι συναρπαστικό.

Project Ara

ired exciting smartphones 07

Το Project Ara της Google καθυστέρησε μέχρι το 2016 αλλά αυτό δεν έχει μειώσει τον ενθουσιασμό μας για το φιλόδοξο αυτό σχέδιο.

Οι χρήστες θα μπορούν να αφαιρούν και να προσθέτουν ορισμένα κομμάτια του smartphone, όπως η φωτογραφική μηχανή ή ο επεξεργαστής, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσουν εντελώς το τηλέφωνο. Το συναρπαστικό αυτό project όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο παρακάτω video, ίσως θα ξεκινήσει στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google I/O που θα γίνει τον Μάιο.

Διαβάστε επίσης: «Το αυτοκίνητο της Apple επιταχύνει προς το 2019»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status