Free Apps of the Day: Bike Calculator Pro, Delete Duplicates + & PhotoViva (14/12)

Free Apps of the Day: Bike Calculator Pro, Delete Duplicates + & PhotoViva (14/12)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS. Το PhotoViva είναι ένας πανεύκολος τρόπος να ομορφύνουμε τις φωτογραφίες μας.

Bike Calculator Pro

by MatixSoft

ired ios apps 01 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξεκινάμε με μια αρκετά εξειδικευμένη εφαρμογή, το Bike Calculator Pro. Είναι ιδανική για τους λάτρεις του ποδηλάτου. Μπορούμε να εισάγουμε κάποια στοιχεία όπως την ηλικία και το βάρος μας, τη στάση με την οποία ποδηλατούμε, τη φορά του ανέμου, την κλίση, την ταχύτητα και την απόσταση της διαδρομής μας και η εφαρμογή μας παρουσιάζει με ακρίβεια κάποια δεδομένα, όπως τις θερμίδες που αντιστοιχούν ή την ενέργεια (σε Watts) που “ξοδέψαμε”. Must για τους ποδηλάτες που δεν έχουν ακόμα προβεί σε κάποια αγορά αντίστοιχης εφαρμογής.

Μέγεθος: 4,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Delete Duplicates +

by Jonathan Teboul

 ired ios apps 02

Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που σας έχουμε προτείνει και πάλι στο παρελθόν. Η δουλειά της είναι να βρίσκει τις διπλές καταχωρήσεις μας στις επαφές και να μας προτρέπει να τις διαγράψουμε (μπορούμε να επιλέξουμε ποιο θα είναι το κριτήριο, όπως το να κρατήσουμε την πιο πρόσφατα καταχωρημένη εγγραφή). Σας προτείνουμε πρώτα ένα back up των επαφών σας, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την ίδια την εφαρμογή και μετά να προχωρήσετε τη διαδικασία. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πάντα να υπάρχει η επιλογή του restore.

Μέγεθος: 3,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

PhotoViva

by Lamina Design

ired ios apps 03 

Το PhotoViva είναι μια πρόταση για επεξεργασία των φωτογραφιών μας που απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με άπειρες επιλογές παραμετροποίησης. Εδώ τα πράματα είναι απλά. Φορτώστε ή συλλάβετε τη φωτό που θέλετε να επεξεργαστείτε, επιλέξτε εφέ, ρυθμίστε την έντασή του από το σχετικό slider και αν θέλετε ζωγραφίστε πάνω σε αυτή. Φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε το αποτέλεσμα στα social media. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 16,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »