Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα iPhone 6 έπιασε φωτιά στην τσέπη του Rocky

Ένα iPhone 6 έπιασε φωτιά στην τσέπη του Rocky
ired.gr

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και ένα iPhone 6 στην τσέπη.

Κάτι που δεν θα ήθελε κανείς μας να ζήσει σε κοινή θέα, είναι να νιώσει μια αίσθηση καψίματος από το παντελόνι του και το iPhone 6 του να έχει πιάσει ...φωτιά στη τσέπη του.

Δυστυχώς, για έναν χρήστη της Apple, στην Ατλάντα, αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος. Μάλιστα, ο «Rocky», αγνώστων λοιπών στοιχείων, για να γλιτώσει την περαιτέρω αμηχανία, αναγκάστηκε να βγάλει το παντελόνι του στη μέση του δρόμου. Και τώρα, όπως είναι αυτονόητο, θέλει μια συγγνώμη από την αυτοκρατορία της Apple.

ired iphone on fire 01

Σύμφωνα με τον «Rocky», ενώ φόρτωνε το αυτοκίνητό του με τα ψώνια από το αμερικάνικο κατάστημα Home Depot, ξαφνικά ένιωσε μια δυσάρεστη αίσθηση θερμότητας στη μπροστινή του τσέπη. Και όταν η τσέπη άρχισε να βγάζει καπνό, τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Σε δευτερόλεπτα έβγαλε το παντελόνι του και το πέταξε μακριά, ελπίζοντας ότι δεν θα εκραγεί. Σχεδόν όλη η μπροστινή του τσέπη και το εσώρουχό του είχαν καεί.

ired iphone on fire 02

Μπορεί να απέφυγε οποιοδήποτε σοβαρό ατύχημα, αλλά η υπερηφάνειά του αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα. Φανταζόμαστε πόσο ταπεινωτικό ήταν να χρειαστεί να βγάλεις τα ρούχα σου σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος.

Διαβάστε επίσης: «Amazon: Αποστολή δεμάτων με Drone, διαφήμιση για κάτι που δεν υπάρχει»

Το συμβάν ίσως προκλήθηκε από μια ελαττωματική μπαταρία και η Apple θα ερευνήσει το θέμα. Πάντως ο Rocky δεν ήταν ο πρώτος ιδιοκτήτης του iPhone 6 αλλά το αγόρασε ανακατασκευασμένο τον φετινό Οκτώβριο. Η συσκευή του έχει ήδη αντικατασταθεί αλλά ο χρήστης περιμένει από κάποιον μια συγνώμη και την ανάληψη της ευθύνης για ό,τι έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν σου συμβαίνει κάθε μέρα να χρειαστεί να βγάλεις το παντελόνι σου στο πάρκινγκ επειδή έπιασε φωτιά.

Διαβάστε επίσης: «Αφήστε τους ήχους της φύσης να σας μαγέψουν»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status