Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρήσιμες ιστοσελίδες που πρέπει να ξέρετε

Χρήσιμες ιστοσελίδες που πρέπει να ξέρετε
ired.gr

10 χρήσιμες ιστοσελίδες που θα σας λύσουν τα χέρια.

Υπάρχουν στο Internet διάφορες χρήσιμες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας και που ποτέ δε θα φανταζόσασταν. Για παράδειγμα πώς θα στείλουμε ένα φαξ ενώ δεν έχουμε μηχανή φαξ; Πώς θα μικρύνουμε μια διεύθυνση url ώστε να είναι πιο εύκολη στην πληκτρολόγηση; Πώς θα συμπληρώσουμε ένα έγγραφο χωρίς να έχουμε εκτυπωτή; Πού θα βρούμε τη μουσική που μας αρέσει; Διαβάστε παρακάτω και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα.

Δείτε ακόμη: Find in Page του Safari: ένα καλά κρυμμένο μυστικό

1 faxZERO.com - Στείλτε δωρεάν φαξ

Το φαξ δεν έχει πεθάνει ακόμη - εις πείσμα των προσπαθειών μας. Αν και πολύ λίγοι χρησιμοποιούν φαξ στις μέρες μας, δεν παύει να υπάρχει. Αν λοιπόν χρειαστεί να στείλετε ένα φαξ, αντί να τρέχετε στο βιβλιοπωλείο της περιοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα της faxzero.com. Θα σας βοηθήσει να στείλετε απλά μηνύματα φαξ δωρεάν ακόμη και παγκόσμια.

ired useful websites 01

2 SeatGuru.com - Διαλέξτε θέση στο αεροπλάνο

Μπορεί να πετάτε συχνά, μπορεί και σπάνια. Όμως αν ετοιμάζετε ένα αεροπορικό ταξίδι, τότε συμβουλευτείτε τη σελίδα της seatguru.com πριν κλείσετε θέσεις. Η σελίδα έχει μια κατανοητή βάση δεδομένων των περισσότερων αεροσκαφών των περισσοτέρων εταιριών, (τοπικών και μη) όπου δείχνει ποια καθίσματα είναι καλύτερα, ποια χειρότερα και ποια απλώς καλά.

ired useful websites 02

3 Jotti.org - Ελέγξτε αρχεία για ιούς και κακόβουλο λογισμικό

Αμφιβάλετε για ένα αρχείο που κατεβάσατε; Ανεβάστε το στο jotti.org και θα το σαρώσει με διάφορα antivirus και anti-spyware προγράμματα προκειμένου να δείτε αν είναι ασφαλές ή όχι. Καλύτερο από το ένα antivirus που έχετε εσείς.

ired useful websites 03

Δείτε ακόμη: Σώστε ιστοσελίδες στο iBooks για ανάγνωση αργότερα

4 PDFescape.com - Επεξεργαστείτε αρχεία PDF online

Έχετε κάποια φόρμα που σας ήλθε σαν αρχείο PDF και πρέπει να συμπληρώσετε; Τα περισσότερα προγράμματα ανάγνωσης δε σας επιτρέπουν την επεξεργασία τέτοιων αρχείων. Αν όμως πάτε στην ιστοσελίδα της pdfescape.com θα σας βοηθήσει να το κάνετε και μάλιστα δωρεάν. Υπάρχει επιπλέον και μια επαγγελματική - επί πληρωμή - έκδοση της υπηρεσίας, αλλά για τις καθημερινές σας ανάγκες, η δωρεάν θα σας καλύψει απόλυτα.

ired useful websites 04

5 Dictation.io - Υπαγορέψτε κείμενα στον browser σας

Αν χρειάζεται να γράψετε κάτι, αλλά βαριέστε την πληκτρολόγηση, τότε αυτή η ιστοσελίδα μάλλον θα σας λύσει τα χέρια. Το dictation.io μετατρέπει ομιλούμενο κείμενο σε γραπτό. Βέβαια, δεν είναι τέλειο, αλλά είναι καλό για μια απλή υπαγόρευση που για κάποιο λόγο δε μπορείτε να κάτσετε να πληκτρολογήσετε. Εννοείται ότι πρέπει να έχετε ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας για τη χρήση της υπηρεσίας :).

ired useful websites 05

Δείτε ακόμη: Διαγραφή ιστορικού, προσωρινής μνήμης και Cookies από την εφαρμογή Safari, του υπολογιστή σας Mac

6 Polishmywriting.com - Ελέγξτε την ποιότητα συγγραφής σας

Αν γράφετε πολλά κείμενα (στα αγγλικά) αλλά έχετε αμφιβολίες για το επίπεδο συγγραφής σας, απλά αντιγράψτε το κείμενό σας και επικολλήστε το στη σελίδα της polishmywriting.com και εκείνη θα το αναλύσει. Θα λάβετε ειδοποιήσεις για λάθη ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά και ακόμη και προτάσεις για καλύτερο στιλ γραφής.

ired useful websites 06

7 Webzai.com - Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας

Μη μου πείτε ότι δε θα θέλατε να έχετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, αλλά όλα αυτά τα πολύπλοκα προγράμματα συγγραφής σας τρομάζουν. Το webzai.com προσφέρει ένα απλό και εύκολο περιβάλλον που σας βοηθά να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, να προσθέσετε φωτογραφίες, κείμενο, συνδέσμους και άλλα πολλά. Είναι δωρεάν και πολύ φιλικό στη χρήση.

ired useful websites 07

Δείτε ακόμη: Web clips: Συντομεύσεις στη Home Screen του iPhone

8 AccountKiller.com - Αφαιρέστε οποιονδήποτε λογαριασμό έχετε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Μπουχτίσατε με το Facebook; Βαρεθήκατε με το Twitter; Δεν θέλετε άλλο Spotify ή Instagram; Χρησιμοποιήστε το AccountKiller.com - όχι μόνο θα διαγράψει το λογαριασμό που δε θέλετε αποτελεσματικά (κάτι που δε γίνεται αν το κάνετε εσείς από την αντίστοιχη υπηρεσία), αλλά θα σβήσει και κάθε ίχνος σας επιβεβαιώνοντας την πλήρη «εξαφάνισή» σας.

ired useful websites 08

9 goo.gl - Σμικρύνετε τις διευθύνσεις του Web (url)

Θέλετε να στέλνετε τις διευθύνσεις ιστοσελίδων σε φίλους, αλλά είναι κάπως τεράστιες; Η Google έχει ένα απλό δωρεάν εργαλείο που σας βοηθάει να «κουρέψετε» (είναι και της μόδας τα κουρέματα) τη συγκεκριμένη τεράστια διεύθυνση (που τη λέμε url) και να δημιουργήσει μια μικρή και βολική στη θέση της. Δοκιμάστε το https://goo.gl/ και θα με θυμηθείτε.

ired useful websites 09

10 The Nostalgia Machine - Ακούστε τη μουσική που σας άρεσε όταν ήσασταν νέοι

Θέλετε ένα «τζουκμπόξ» που να παίζει τη μουσική που ακούγατε στην εφηβική σας ηλικία ενώ κάνετε κάτι άλλο; Πηγαίνετε στο https://thenostalgiamachine.com. Απλά επιλέξτε χρονιά στο πεδίο «Year» και πατήστε το «Hit me!». Θα εμφανιστεί μια σειρά από «σουξέ» της συγκεκριμένης χρονιάς σε βίντεο από το Youtube και εσείς θα βάλετε να παίξει όποιο θέλετε ή θα κάνετε μια λίστα. Μάλιστα θα βρείτε κομμάτια που δεν ξέρατε ή που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχουν και μερικά σε σπάνιες εκτελέσεις.

ired useful websites 10

ired useful websites 11

Καλή διασκέδαση.

Δείτε ακόμη: Αναζητήστε έξυπνα, πληροφορίες για επισκευές, οδηγούς, και tips and tricks, στη σελίδα μας.

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status