SOS - αεροδρόμιο καλεί iPhone 6 Plus!

SOS - αεροδρόμιο καλεί iPhone 6 Plus!
ired.gr

Το iPhone 6 Plus της Apple θα μειώσει τις δυσκολίες για τους επιβάτες ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η αεροπορική εταιρεία United Airlines, η οποία θα μοιράσει 6000 συσκευές iPhone 6 Plus στο προσωπικό της.

Ξεκινώντας από τις αρχές του νέου χρόνου, οι αντιπρόσωποι της United Airlines θα είναι εξοπλισμένοι με συσκευές iPhone 6 Plus, με τις οποίες θα εξυπηρετούν τους πελάτες σε όλα τα “desk” της εταιρείας.

ired air united iphone 01

Με αυτή την πρωτοβουλία πιστεύουν ότι θα μειωθεί το στρες των επιβατών όταν κάνουν κράτηση ή αλλαγή τελευταίας στιγμής αφού οι υπάλληλοι θα μπορούν να τους εξυπηρετήσουν στιγμιαία.

Φυσικά η Apple δεν έχασε χρόνο και άδραξε την ευκαιρία διαφημίζοντας την ήδη πολύ δημοφιλή συσκευή της ως εργαλείο δουλειάς και επικροτώντας την πρωτοβουλία της United Airlines.

ired air united iphone 02

Οι εξοπλισμένοι με συσκευές iPhone 6 Plus υπάλληλοι, θα μπορούν να πραγματοποιούν τους καθιερωμένους ελέγχους επιβίβασης (check in), ακόμα και από το σαλόνι του αεροδρομίου. Επίσης, θα μπορούν να εκδώσουν κάρτες επιβίβασης και αυτοκόλλητα ταξιδιού για τις βαλίτσες.

Τα Windows 3.1 θέτουν εκτός λειτουργίας αεροδρόμιο στη Γαλλία

Αυτές είναι υπηρεσίες που αυτή τη στιγμή μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στα κιόσκια της κάθε εταιρείας.

O Jon Roitman, αντιπρόεδρος των αεροπορικών γραμμών δήλωσε ότι, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου είχαν ζητήσει καλύτερα εργαλεία για να εξυπηρετούν καλύτερα, ιδιαίτερα εποχές με μεγάλη κίνηση και μέρες με κακοκαιρία. Ο ίδιος πιστεύει ότι η χρήση των iPhone 6 Plus θα βελτιώσει δραστικά την εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο και ότι η αγορά τους αποτελεί μία πολύ σωστή επένδυση.

ired air united iphone 03

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple και η United Airlines συνεργάζονται, αφού στο παρελθόν η ίδια εταιρεία μετέτρεψε τα αεροπορικά εγχειρίδια των πιλότων της σε ηλεκτρονική μορφή και τα διένειμε μέσω συσκευών iPad.

Τα αποτελέσματα αυτής της επένδυσης θα φανούν στο κοντινό μέλλον, αλλά σαν πρώτη εκτίμηση πρέπει να πω ότι ακούγεται καλή ιδέα.

Ευχόμαστε να πετύχει και να έρθει και στα δικά μας αεροδρόμια!

Amazon: Αποστολή δεμάτων με Drone, διαφήμιση για κάτι που δεν υπάρχει

από Karadryan

Δείτε περισσότερα: