Ποιος έχει τους πιο πολλούς ακόλουθους στο Instagram?

Ποιος έχει τους πιο πολλούς ακόλουθους στο Instagram?
ired.gr

Πριν δυο μήνες, το Instagram έκλεισε τα πέντε χρόνια ζωής και αυτοί είναι οι δέκα λογαριασμοί με τους περισσότερους followers. Ας τους δούμε με αντίστροφη σειρά.

10. Khloe Kardashian – 33.1 εκατομμύρια

 

Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian είναι πλέον γνωστά σε όλο τον κόσμο και η Khloe, 31 ετών, η νεότερη από τις τρεις αδερφές είναι σήμερα η δέκατη στη λίστα με τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς στο Instagram. Αγωνίστηκε για το διαζύγιό της με τον επαγγελματία μπασκεμπολίστα Lamar Odom, αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της χάρη στο γυμναστήριο και τη σωστή διατροφή και δημιούργησε το δικό της app. Είναι ίσως η μοναδική αδερφή Kardashian με αίσθηση του χιούμορ και αυτό εξηγεί τους εκατομμύρια followers.

9. Nicki Minaj -35.1 εκατομμύρια

Η Αμερικανίδα ράπερ και τραγουδίστρια Nicki Minaj κατέχει την ένατη θέση με 35,1 εκατομμύρια οπαδούς. Η εκ του Τρινιντάντ ορμώμενη performer έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία του Lil’ Wayne. Χάρη στη μουσική της αλλά και στην ειλικρίνειά της, η 32χρονη έχει αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: «7 κόλπα που επιβάλλεται να γνωρίζετε στην εφαρμογή Instagram»

8. Kylie Jenner – 38 εκατομμύρια

Η νεότερη της παρέας Kardashian-Jenner έχει αισίως φτάσει τους 38 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Η Kylie έχει πάρει το προβάδισμα από τις άλλες αδελφές της μόλις έγινε 18 και μιλάει για τα πάντα: για τη σχέση της με τον 25χρονο rapper Tyga, για μια νέα εφαρμογή που σκέφτεται να κυκλοφορήσει κι αυτή, για την προσθετική στα χείλια που έκανε πρόσφατα, για το πανάκριβο σπίτι που αγόρασε, τις συνεχείς αλλαγές στα μαλλιά της και άλλα ...ενδιαφέροντα θέματα.

7. Kendall Jenner -38 εκατομμύρια

Ενώ οι αδερφές της Kardashian-Jenner θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο με τα project τους, η Kendall είναι απασχολημένη με τη βιομηχανία της μόδας. Η φωτογραφία της με τα μαλλιά της σε σχήμα καρδιάς είναι πλέον η δημοφιλέστερη εικόνα στο Instagram με 3.1 εκατομμύρια likes. Στo Fashion Week της Νέας Υόρκης και του Παρισιού περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχα Balmain, Givenchy, Marc Jacobs και Ellie Saab. Επίσης έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με την Estee Lauder και ήταν σε δυο εξώφυλλα της Vogue σε δύο ημέρες.

6. Justin Bieber – 40.2 εκατομμύρια

Ο Justin Bieber ανακαλύφθηκε από τον manager του στην ηλικία των 13 χρόνων και από τότε οι fans του ζουν στον πυρετό του Bieber. Πλέον, στα 21 του, έχει πουλήσει συνολικά 14.900.000 albums και έχει κάνει δυο παγκόσμια tours. Έχει επίσης ασχοληθεί με το χώρο του modeling, ποζάροντας για την καμπάνια του Calvin Klein.

Διαβάστε επίσης: «Γίνε σταρ του Instagram με το Cameo»

5. Ariana Grande – 44.6 εκατομμύρια

Αυτή η Αμερικανίδα pop πριγκίπισσα εμφανίστηκε σε ηλικία 13 ετών σε σκηνή του Broadway, μετά σε δημοφιλή σειρά του Nickelodeon και ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα, ενώ σήμερα είναι μόνο 22! Η φωνή της έχει συγκριθεί με της Mariah Carey και η ίδια διαθέτει πολλά επιτυχημένα singles στο top 10 του Billboard.

4. Selena Gomez – 45.8 εκατομμύρια

Η μεγάλη καριέρα σε τραγούδι και ηθοποιία και η σχέση της με τον Justin Bieber έχει φέρει τη Selena στη θέση 4 των μεγαλύτερων λογαριασμών στο Instagram, με σχεδόν 45 εκατομμύρια followers.

3. Beyonce – 47.1 εκατομμύρια

Δεν είναι έκπληξη ότι η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 47.1 εκατομμύρια followers. Αν και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή κρυφή από τα media, η Beyonce μοιράζεται αρκετά από την καθημερινότητά της στο Instagram, με φωτογραφίες της κόρης της Blue Ivy, του άντρα της Jay Z, της αδερφής της Solange αλλά και της φίλης της Kelly Rowland.

2. Kim Kardashian - 48 εκατομμύρια

Η Kim είναι ο λόγος που η οικογένεια Kardashian-Jenner είναι διάσημη, χτίζοντας την αυτοκρατορία της από ένα «λάθος». Σήμερα, είναι το πιο πολυσυζητημένο άτομο σε όλο τον κόσμο. Πριν η αδερφή της πάρει τα πρωτεία, αυτή η φωτογραφία του γάμου της με τον Kanye West είχε τα περισσότερα likes στο Instagram, 2.4 εκατομμύρια.

1. Taylor Swift – 49.4 εκατομμύρια

Την πρωτιά κατέχει η τραγουδίστρια Taylor Swift, ένα πανέμορφο κορίτσι και μουσικό ταλέντο και από ότι φαίνεται το «καλό παιδί» της μουσικής βιομηχανίας. Μάλιστα, πρόσφατα τα έβαλε με την Apple, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της επειδή η εταιρεία δεν δέχεται να πληρώνει τους καλλιτέχνες τους πρώτους τρεις μήνες της δοκιμαστικής λειτουργίας του Apple Music.

Διαβάστε επίσης: «Πώς θα ανεβάσετε στο Instagram μη τετραγωνισμένες φωτογραφίες»

Από mirelen