Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hi-tech παπούτσια που αλλάζουν εμφάνιση μέσω App

Hi-tech παπούτσια που αλλάζουν εμφάνιση μέσω App
ired.gr

E-paper sport-x, που έχουν βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας και κοστίζουν από 150$ το ζευγάρι.

Μην βιαστείτε να τα αποκτήσετε όμως. Τα “φανταστικά” παπούτσια από την Shiftwear είναι ακόμη μία καμπάνια στο Indiegogo.

Η εκστρατεία έπιασε τον στόχο των 200.000 $ και τα super sport-x θα είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν σε περίπου ένα χρόνο.

Η εμφάνιση των παπουτσιών θυμίζει Air Jordan σε πιο minimal έκδοση. Βέβαια εάν δείτε το βίντεο θα παρατηρήσετε ότι στο πλάι των παπουτσιών υπάρχει μία εύκαμπτη επιφάνεια e-paper.

Με τη χρήση μίας εφαρμογής, θα μπορείτε να επιλέξετε τις απεικονίσεις που εσείς θέλετε μέσα από μία γκάμα γραφικών ή να επιλέξετε ακόμη και δικά σας σχέδια.

crumbling effect by shiftwear d9hlnda

Η ιδέα είναι πράγματι καταπληκτική. Μέχρι τώρα ο συνδυασμός τεχνολογίας και μόδας δεν έχει παρουσιάσει κάτι ελκυστικό ή πρακτικό.

Εάν μάλιστα τα παπούτσια της Swiftwear προσφέρουν την αίσθηση που έχουμε νιώσει οι περισσότεροι με τα γνωστά παπουτσάκια που λάμπουν όταν περπατάς, θα γίνουν ανάρπαστα.

Βέβαια, όπως αναφέραμε, τα παπούτσια αυτά δεν υπάρχουν ακόμη. Η τεχνολογία e-paper δεν έχει φτάσει ακόμη στον βαθμό να υποστηρίξει αυτό το Project. Οι μηχανικοί της Swiftwear εργάζονται σκληρά για να κάνουν το πρωτότυπο, πραγματικότητα.

Η εταιρία έχει παραδεχτεί ότι υπάρχουν εμπόδια σε τεχνικό επίπεδο και ότι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν από πλευρά λογισμικού.

growing plants effect by shiftwear d9hlndl

Παρόλα αυτά η εταιρία έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να λαμβάνει προ παραγγελίες για παπούτσια που κοστίζουν 150, 250 ή 350 $.

Ο δημιουργός της εκστρατείας David Coelho ανακοίνωσε πως η εταιρία προετοιμάζει το κεντρικό της κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Οι περισσότεροι υποστηρικτές της καμπάνιας έχουν αγοράσει τα “φθηνά” μοντέλα. Σίγουρα αντιλαμβάνονται το ρίσκο που κρύβει αυτή η καμπάνια. Η υλοποίησή της δεν είναι εύκολη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή στην αγορά. Η Swiftwear προετοιμάζει τα παπούτσια της επόμενης γενιάς.

από jericho 

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status