Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός Leo's Fortune HD: Κερδίστε κωδικούς για δωρεάν download από το Mac App Store!

Διαγωνισμός Leo's Fortune HD: Κερδίστε κωδικούς για δωρεάν download από το Mac App Store!
ired.gr

Διαγωνισμός: Κερδίστε κωδικούς για δωρεάν κατέβασμα του Leo’s Fortune HD Edition. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για Mac, αξίας 7€!

Ποιος είπε πως δεν κυκλοφορούν καλά παιχνίδια για Mac; Ναι, είναι λίγα, ειδικά αν τα συγκρίνουμε με αυτά που κυκλοφορούν για iOS και για τα Windows PC’s, αλλά κάποια από αυτά είναι πραγματικά, πολύ καλά.

Το παιχνίδι

Αν είστε φαν των platform adventure παιχνιδιών, θα το λατρέψετε. Το Leo’s Fortune HD Edition βραβεύτηκε με το Apple Design Award για το 2014. Επιπροσθέτως, οι κριτικές, παγκοσμίως, είναι τουλάχιστον διθυραμβικές.

leo fortune fb 01

Ο σκοπός μας είναι να πιάσουμε τον μυστηριώδη κλέφτη που εξαφάνισε όλο το χρυσό μας. Για να προχωρήσουμε, θα πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει, αλλά και ταυτόχρονα, να αποδειχθούμε καλοί στο gameplay.

Τα γραφικά - για Mac - είναι πάρα πολύ καλά. Συνολικά όμως, τα πολύ καλοσχεδιασμένα - “στο χέρι” - επίπεδα του παιχνιδιού συνεπικουρούν σε μια αίσθηση καλογραμμένου, ολοκληρωμένου και πρωτότυπου παιχνιδιού.

Με χαρά διαπιστώσαμε πως υποστηρίζονται κανονικά τα χειριστήρια “MFi” (Made for iDevices). Οπότε, το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να στείλουμε την HDMI έξοδο του Mac, στην TV μας. Το αποτέλεσμα; Μία πλήρης αίσθηση παιχνιδοκονσόλας!

Διαθεσιμότητα στο Mac App Store

leo fortune fb 02

Το παιχνίδι διατίθεται στο Mac App Store έναντι 6,99€ και μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Εκεί μπορείτε να δείτε επίσης όλες τις διακρίσεις και τα βραβεία που έχει αποσπάσει.

Ο διαγωνισμός μας

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τους δημιουργούς του παιχνιδιού και εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας δύο κωδικούς (2) με τους οποίους το παιχνίδι κατεβαίνει δωρεάν, μέσα από το Mac App Store.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ένα “like” και “share” στην δημοσίευσή μας στο facebook. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου και θα τους αποσταλούν οι κωδικοί εξαργύρωσης.

“Εξαργύρωση” κωδικού

Η διαδικασία για την “εξαργύρωση” του κωδικού είναι απλή. Ανοίξτε το Mac App Store και επιλέξτε από την ενότητα “Γρήγοροι Σύνδεσμοι” την “Εξαργύρωση”. Στο πεδίο κειμένου που θα εμφανιστεί, οι νικητές θα πρέπει να εισάγουν (ακόμα καλύτερα με επικόλληση για την αποφυγή λαθών) τον κωδικό που θα έχουν λάβει από εμάς.

Καλή επιτυχία!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status