Q & A: To ιστορικό της προεγκατεστημένης εφαρμογής Safari στο iPhone είναι κενό

Q & A: To ιστορικό της προεγκατεστημένης εφαρμογής Safari στο iPhone είναι κενό
ired.gr

O Κος Βάιος Σ. μας έθεσε το εξής ερώτημα, σχετικά με την εφαρμογή Safari και συγκεκριμένο το ιστορικό της προεγκατεστημένης εφαρμογής.

Βάιος Σ.

Παιδιά καλησπέρα σας, μια κι χθες πάλι είδα ένα ενδιαφέρον θέμα που παρουσιάσατε σχετικά με το πως διαγράφουμε το ιστορικό στο iPhone, - έχω το 6 plus - με μεγάλη έκπληξη είδα ότι το τηλέφωνό μου δεν κρατάει ιστορικό καθόλου μήπως ξέρετε γιατί ;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!

ired team

Καλημέρα σας, κι ευχαριστούμε για την επικοινωνία Κε Βάιε. Κανονικά η εφαρμογή θα έπρεπε να διατηρεί το ιστορικό σας, μήπως έχετε ενεργοποιημένη την ιδιωτική περιήγηση; Ακολουθήστε τη διαδρομή:

Safari > κάτω δεξιά Καρτέλες > κάτω αριστερά > Ιδιωτική περιήγηση επιλεγμένη.

Βάιος Σ

Όχι δεν την έχω επιλεγμένη , όπως επίσης όταν έχω επιλεγμένη την αντίστροφη χρωμάτων κανονικά πατώντας τρεις φορές το home button, θα έπρεπε να γίνεται επιστροφή κ εναλλάξ, αλλά τίποτα μένει στην αντίστροφη ίσως να έχει θέμα (;) το Τηλέφωνο με αυτά τα δυο ;;;

ired team

Πιθανόν να οφείλετε στο software το πρόβλημα. Κάνετε ένα restart στη συσκευή σας , πατώντας παρατεταμένα home+power buttons, μέχρι να εμφανιστεί το μήλο.

Βάιος Σ.

Το έκανα και πάλι Τίποτα από τα δυο δε λειτουργεί !

ired team

Ανεβάστε παρακαλώ ένα στιγμιότυπο από το περιβάλλον Safari.

ired team

ευχαριστώ, έπρεπε να γίνω συγκεκριμένος, από το ιστορικό της προεγκατεστημένης εφαρμογής Safari.

Βάιος Σ.

Το ιστορικό όπως θα είδατε είναι κενό.

ired team

Κάνετε το εξής: Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Safari > Απαλοιφή ιστορικού και δεδομένων. Στη συνέχεια επισκεφθείτε κάποιες σελίδες και παρατηρήστε εάν οι ιστότοποι που επισκεφθήκατε εμφανίζονται τώρα στο ιστορικό.

Βάιος Σ.

Παιδιά ναι τώρα μου φαίνεται κανονικά το ιστορικό ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !! Κρίμα που είμαι από ρόδο κ όχι να Αθήνα να περνούσα να σας ευχαριστούσα κ από κοντά, να είστε καλά παιδιά !!!

ired team

Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία.

Οι αναρτήσεις Q & A είναι αυθόρμητες συζητήσεις της ομάδας του ired με τους φίλους της σελίδας μας στο Facebook. Ο σκοπός των αναρτήσεων είναι ενημερωτικός και εκπαιδευτικός.

από DINFUN