Galaxy 92 #24 Προστατέψτε εύκολα τον υπολογιστή σας!

Galaxy 92 #24 Προστατέψτε εύκολα τον υπολογιστή σας!
ired.gr

Το τεχνολογικό μονόλεπτο του Galaxy 92 από τους ειδικούς του ired.gr

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μας δίνει πρόσβαση στον πλούτο των πληροφοριών του διαδικτύου, είναι δική μας ευθύνη να τον προστατέψουμε από τους διάφορους κινδύνους.

Η προστασία ενός υπολογιστή είναι πιο αποδοτικό να είναι προληπτική. Εάν ένας υπολογιστής μολυνθεί από κάποιον ιό ή άλλο κακόβουλο πρόγραμμα, μερικές φορές το format αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση.

Μπορεί να γλιτώσετε όμως αυτήν την διαδικασία ακολουθώντας απλές συμβουλές.

Το Τείχος προστασίας, Firewall, είναι απαραίτητο εργαλείο για την προστασία του υπολογιστή σας. Να το έχετε πάντα ενεργοποιημένο.

Οι ενημερώσεις που κυκλοφορούν για Windows και Mac προσφέρουν όλο και περισσότερη ασφάλεια. Μπορείτε να επιλέξετε αυτές να γίνονται αυτόματα.

Οι επιλογές σε προγράμματα antivirus είναι πολλές. Να διαλέγετε πάντα τις πιο αξιόπιστες εταιρίες, όπως η Avira, η οποία είναι η κορυφαία επιλογή για όλες τις πλατφόρμες.

Ενημερώστε όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματά σας. Οι νέες εκδόσεις είναι πιο ασφαλείς όπως συμβαίνει και με τις νεότερες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων.

Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να προσέχετε ποιες ιστοσελίδες εμπιστεύεστε και τι αρχεία κατεβάζετε στον υπολογιστή σας.

Ένα φαινομενικά αθώο πρόγραμμα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα λειτουργίας στον υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

από jericho