Selfies με Flash για όλα τα iPhone

Selfies με Flash για όλα τα iPhone
ired.gr

Οι αυτοφωτογραφίες έγιναν μόδα, trend και πλέον είναι κάτι το συνηθισμένο. Δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τις λήψεις.

Οι κάτοχοι του νέου iPhone 6s απολαμβάνουν φωτεινές selfies με τη νέα λειτουργία που πρόσθεσε η Apple. Η οθόνη φωτίζεται και λειτουργεί ως φλας για τις αυτοφωτογραφίες.

Εάν έχετε παλαιότερο μοντέλο iPhone μην απογοητεύεστε. Μπορείτε και εσείς να βελτιώσετε τον φωτισμό των Selfies.

Η χρήση της οθόνης ως πηγή φωτισμού για τις αυτοφωτογραφίες δεν είναι νέα ιδέα. Μερικές συσκευές Android παρέχουν αυτή τη λειτουργία εδώ και χρόνια. Η Apple σχεδίασε ένα νέο chip που προσφέρει τριπλάσιο φωτισμό και βέβαια η βελτιωμένη εμπρόσθια κάμερα μπορεί να προσφέρει καλύτερες λήψεις.

Νέο Selfie Folder με το iOS9

Εάν όμως έχετε παλαιότερη συσκευή iPhone ή iPad και θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη λειτουργία, βρήκαμε 3 εφαρμογές διαθέσιμες δωρεάν στο App Store.

1. Selfshot - Front Flash Camera

By Americos Technologies

 ired selfie flash 01

Download Selfshot - Front Flash Camera

Η εφαρμογή αυτή έχει πολύ απλή λειτουργία. Το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης παραμένει λευκό ενώ ένα μικρό παραθυράκι δείχνει το πεδίο της λήψης.

2. Front-Flash Lite

By David Jr Duran

 ired selfie flash 02

Download Front-Flash Lite

Την ίδια λειτουργία έχει και το Front-Flash Lite, προσφέρει όμως τη δυνατότητα να επιλέξετε την ένταση της φωτεινότητας καθώς και να επιλέξετε λειτουργία ημέρας ή νύχτας.

3. Take Selfies FREE

By Wanaka Mobile LLC

 ired selfie flash 03

Download Take Selfies Free

Η εφαρμογή έρχεται πιο κοντά στη λειτουργία του φωτισμού που προσφέρει το iPhone 6s.

Πατήστε στην οθόνη για να βγάλετε μία selfie, ενώ παράλληλα η οθόνη γίνεται όλη λευκή. Πάνω δεξιά υπάρχει ένα “κουμπί” για χρονοκαθυστέρηση τριών δευτερολέπτων.

Μην περιμένετε λήψεις υψηλής ποιότητας. Οι επαγγελματίες του χώρου χρησιμοποιούν πολλές πηγές φωτισμού από διαφορετικές γωνίες για να πετύχουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Ακόμη, όσο και να βελτιωθεί ο αισθητήρας της κάμερας του iPhone, το μικρό μέγεθος του αισθητήρα δεν επιτρέπει υψηλό ISO χωρίς εμφανή μείωση της ποιότητας.

Αυτές οι εφαρμογές όμως μπορούν να φέρουν μικρές βελτιώσεις οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για τα δημόσια προφίλ μας στο Facebook, το Instagram, το Google+ και τα υπόλοιπα social media, όπου οι selfies κυριαρχούν.

Αρουραίος βγάζει selfie στον υπόγειο της Ν. Υόρκης

από jericho

Δείτε περισσότερα: