5 εφαρμογές iOS που αξίζει να δείτε

5 εφαρμογές iOS που αξίζει να δείτε
ired.gr

Πέντε πολύ καλές εφαρμογές για το iOS που πρέπει να δείτε και ίσως και να αποκτήσετε.

Υπάρχουν πια πάρα πολλές εφαρμογές για το iOS και πραγματικά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάνεις τις μέτριες από τις καλές ή τις πολύ καλές. Γι’ αυτό μαζέψαμε εδώ κάποιες που, πιστεύουμε, είναι πολύ ωραίες και αξίζει να τις δείτε τουλάχιστον, αν όχι και να τις αποκτήσετε.

Δείτε ακόμη: Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο iPhone σας

Lara Croft Go

ired 5 apps for ios 01

Η Lara Croft δε νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερες συστάσεις στους απανταχού παιχνιδόφιλους και έχουμε εδώ ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι με τη γνωστή ηρωίδα-εξερευνήτρια. Αν και οι μεταφορές από παιχνίδια κονσόλας στο iOS πολλές φορές ήταν μέτριες - στην καλύτερη περίπτωση - το Lara Croft Go γλιτώνει αυτή την «κατάρα» και καταφέρνει να μας παρουσιάσει μια πολύ ανώτερη του μέσου όρου εμπειρία.

Αυτό το εκπληκτικά διασκεδαστικό παιχνίδι - που ήδη δέχθηκε την πρώτη του κύρια αναβάθμιση με αύξηση περιεχομένου - έχει τώρα την επιπλέον καινούρια περιπέτεια “The Shard of Life”. Το νέο αυτό επίπεδο έχει 26 επιπλέον παζλ, νέους εχθρούς και δύο ακόμη νέες φορεσιές για ξεκλείδωμα. Και κάτι ακόμη, η τιμή του μειώθηκε σχεδόν στο μισό -από 5€ - στα 2,99€. Γι’ αυτό, όσοι «φαν» της Lara Croft, προλάβετε.

Δείτε βίντεο εδώ:

Reeder 3

ired 5 apps for ios 02

Αν είστε οπαδοί της... ανάγνωσης, τότε πρέπει να δείτε το Reeder 3. Ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα, όταν μιλάμε για «news feeders» για iOS και για Mac, το Reeder 3 πρόσθεσε κάποιες νέες αναβαθμίσεις όπως το Split View για iOS 9, ένα ανανεωμένο περιβάλλον, υποστήριξη 3D Touch για iPhone 6S ώστε να μπορούμε να έχουμε προεπισκόπηση ενός άρθρου που μας ενδιαφέρει και άλλα πολλά.

Πέρα από τις πραγματικά πάρα πολλές υπηρεσίες που μπορεί να δει και να μας «φέρει» τα νέα, υποστηρίζει εξίσου πολλές με τις οποίες μπορούμε να μοιραστούμε τα άρθρα που μας ενδιαφέρουν. Πολλές άλλες μικρές και μεγάλες βελτιώσεις προσθέτουν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός σε μια εφαρμογή που ήταν ήδη πολύ καλή. Αν μάλιστα έχετε iPad Pro ή Air 2 ή mini 4 που υποστηρίζουν Split View, τότε μάλλον αξίζει να το αποκτήσετε. Κοστίζει 4,99€.

Δείτε ακόμη: Οι 100 καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Top 100 apps iPhone - iPad

SOMA Messenger

ired 5 apps for ios 03

Μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε το SOMA Messenger, που το όνομά του σημαίνει «Simple Optimized Messaging App». Είναι στην ουσία μια εναλλακτική στα iMessage ή Skype, αλλά με εστίαση στην κρυπτογράφηση των συνομιλιών και την ικανότητα να «σηκώσει» μέχρι και 500 άτομα σε μια ομάδα συνομιλίας (chat), ενώ δέχεται μέχρι 4 ταυτόχρονα σε συνδιαλέξεις με ομιλία ή βίντεο.

Αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες εφαρμογές και αξίζει να την κατεβάσετε για να «μπείτε στην κουβέντα» - μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είναι δωρεάν.

Δείτε βίντεο εδώ:

Star Wars: Galaxy of Heroes

ired 5 apps for ios 04

Άλλο ένα παιχνίδι εδώ και μάλιστα από το πασίγνωστο franchise του Star Wars, το Star Wars: Galaxy of Heroes είναι μακράν το καλύτερο από τα πολλά Star Wars παιχνίδια για iOS και ένα από τα καλύτερα του είδους γενικά. Είναι ένα παιχνίδι ρόλων (RPG) με γύρους (turn-based) που πραγματικά θα κερδίσει τους φίλους του είδους με την απλότητα από τη μία μεριά αλλά και την πληθώρα επιλογών και παραμετροποίησης των ηρώων του παίκτη από την άλλη.

Δίνει τη δυνατότητα να μαζέψουμε μια πλήρη συλλογή χαρακτήρων από τη γνωστή μας σειρά των ταινιών - ακόμη και από την καινούρια The Force Awakens - αλλά και από την τηλεοπτική σειρά Star Wars: The Clone Wars. Είναι σίγουρο, ότι θα σας κρατήσει για καιρό απασχολημένους. Είναι δωρεάν.

Δείτε ακόμη: Οι 3 καλύτερες anti-virus εφαρμογές για iPhone και iPad

Sidefari

ired 5 apps for ios 05

Όπως ξέρουμε, το Split View είναι πια δυνατόν χάρη στο iOS 9 στα νέα iPad Pro, iPad mini 4 και iPad Air 2 και μαζί έχει εμφανιστεί η δυνατότητα για διπλά παράθυρα στο Safari χάρη σε μια έξυπνη εφαρμογή με το όνομα, Sidefari. Συνεργάζεται με τον Safari εμφανίζοντας ένα επιπλέον παράθυρο δίπλα στο αρχικό, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα για δύο browser δίπλα-δίπλα. Επίσης έχει πάντα έτοιμο το History (Ιστορικό) του browser για ευκολότερη και ταχύτερη χρήση.

Δε θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, αλλά η δυνατότητα να έχετε δύο ιστοσελίδες ταυτόχρονα στην οθόνη το κάνει, για τον καθένα που επιθυμεί την πολυδιεργασία, μια εφαρμογή που πρέπει να έχει. Κοστίζει 0,99€.

Δείτε ακόμη: 5 καταπληκτικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μας ενθουσίασαν

από Elichord

Δείτε περισσότερα: