Πως να αποκτήσετε Back Button στο iPhone σε λίγα μόλις λεπτά

Πως να αποκτήσετε Back Button στο iPhone σε λίγα μόλις λεπτά
ired.gr

Παρουσίαση του αποκλειστικού Halo Glass. Προστατεύει και προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση των iPhone 6, 6 Plus και iPhone 6s, 6s Plus.

Το Halo Glass είναι η πρώτη έξυπνη προστατευτική επιφάνεια για iPhone. Το μαγικό back button βοηθάει σημαντικά την χρήση της συσκευής με το ένα χέρι.

ired halo glass

Στα προηγούμενα μοντέλα iPhone, έως και το iPhone 5s, ήταν εύκολο να πατήσουμε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης με τον αντίχειρα μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η απουσία του Back button δεν ήταν και τόσο σημαντική για τους χρήστες.

Από το iPhone 6 όμως και μετά η οθόνη μεγάλωσε αρκετά και είναι πιο δύσκολη η χρήση της συσκευής με το ένα χέρι. Η Apple πρόσθεσε την λειτουργία Reachability αλλά αυτή δεν είναι αρκετή για όλους τους χρήστες.

Στην εποχή της τεχνολογικής έκρηξης που ζούμε, μόλις εντοπιστεί ένα πρόβλημα, εμφανίζεται σχεδόν αμέσως λύση.

halo glass 02

Η λύση είναι το Halo Glass, το οποίο προσθέτει ένα αόρατο "Πίσω" πλήκτρο δίπλα στο Home Button.

Όλοι οι χρήστες προστατεύουν την οθόνη των smartphone με ειδικές αυτοκόλλητες επιφάνειες. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πόσο σημαντική είναι η χρήση του Tempered Glass.

Το Halo Glass είναι ένα έξυπνο Tempered Glass. Δεν έχει καμία διαφορά στην εμφάνιση από ένα απλό προστατευτικό Tempered Glass. Η διαφορά υπάρχει στην επιπρόσθετη λειτουργία "Back Button".

halo glass 01

To Halo Glass είναι διάφανο και προσφέρει κρυστάλλινη διαύγεια, διαθέτει ειδική νανο-επικάλυψη που απωθεί τα φυσικά έλαια του δέρματος μας. Έτσι το Halo Glass μένει πάντα καθαρό.

Με βάθος μόλις 0,21 mm και βάρος 6/8 g δεν πρόκειται να νιώσετε κάποια αισθητή διαφορά στην συσκευή σας.

halo glass 2

Σημείωση: Εκτός από το αόρατο κουμπί "Πίσω", το Halo Glass προσθέτει και ένα αόρατο κουμπί στα δεξιά του Home Button. Αυτό προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή. Π.χ. Στην εφαρμογή Κάμερα πατώντας αριστερά από το Home Button ενεργοποιούμε / απενεργοποιούμε το φλας. Ενώ εάν πατήσουμε δεξιά από το Home Button κάνουμε εναλλαγή κάμερας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να έχετε μεγάλα χέρια για να χρησιμοποιήσετε το iPhone 6 Plus με το ένα χέρι, με άνεση. Μαζί με το Back Button παρέχεται παράλληλα η καλύτερη δυνατή προστασία της οθόνης με το ανθεκτικό Tempered Glass.

Βίντεο Halo Glass εν δράσει:

Δείτε τιμές για Tempered Glass εδώ.

από jericho