H OnePlus κυκλοφορεί καινούργια θήκη για … iPhone?

H OnePlus κυκλοφορεί καινούργια θήκη για … iPhone?
ired.gr

Είμαστε συνηθισμένοι από τις περίεργες συμπεριφορές της OnePlus αλλά και πάλι καταφέρνει να μας ξαφνιάζει ανά διαστήματα.

Ο λόγος βέβαια περί της νέας θήκης που ανακοίνωσε η OnePlus, με το χαρακτηριστικό της τελείωμα από ψαμμίτη, η οποία δεν είναι σχεδιασμένη για δικό της κινητό, αλλά για iPhone 6 και 6s.

ired oneplus cases for iphone 01

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, η θήκη είναι πραγματικά καταπληκτική. Είναι πολύ κομψή και λεπτή και “ντύνει” το iPhone σας χωρίς να του προσθέτει όγκο. Επίσης, το τελείωμα από ψαμμίτη βοηθάει στο πιάσιμο καθώς το κινητό δεν γλιστράει καθόλου.

ired oneplus cases for iphone 02

Δυστυχώς, προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο χρώμα, αν και ομολογουμένως είναι ένα χρώμα που κολακεύει πολύ την θήκη, πόσο μάλλον αν τοποθετήσετε και το αγαπημένο σας iPhone μέσα.

Βέβαια η OnePlus δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς μέσα σε κάθε θήκη που θα παραγγείλετε, θα βρίσκεται και μία πρόσκληση. Μέσω αυτής της πρόσκλησης θα μπορέσετε να αγοράσετε ένα OnePlus X και αν είστε από τους πραγματικά τυχερούς τότε δεν θα χρειαστεί ούτε να το πληρώσετε, αλλά θα σας γίνει δώρο από την εταιρεία.

ired oneplus cases for iphone 03

Η θήκη και η πρόσκληση. διατίθενται στο site της OnePlus στην τιμή των 20€.

Λίγα λόγια για την OnePlus και το OnePlus X.

H OnePlus είναι μία καινούργια και πρωτοπόρος εταιρεία που κινείται στον τομέα των smartphones. Το μότο της OnePlus είναι “δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ” και είναι αποφασισμένη να το τηρήσει αφού για παράδειγμα δεν διαθέτει τα τηλέφωνά της στην αγορά, αλλά μόνο μέσω παραγγελίας από το site της και για περιορισμένο χρονικό διάστημα

ired oneplus cases for iphone 04

Το τελευταίο της smartphone που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά ονομάζεται OnePlus Χ και είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. Είναι κατασκευασμένο από θερμοκατεργασμένα κεραμικά υλικά ή από όνυχα (μαύρο γυαλί), πράγμα που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα κινητά της αγοράς.

Διαθέτει κάμερα αυτόματης εστίασης, 3GB μνήμη RAM και φυσικά οθόνη AMOLED!

Πολλοί το έχουν συγkρίνει με το iPhone 5, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, το OnePlus X. είναι πολύ πιο δυνατό τηλέφωνο!!

από Karadryan

Δείτε περισσότερα: