Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AppApp, για καλύτερη και σύνθετη αναζήτηση εφαρμογών

AppApp, για καλύτερη και σύνθετη αναζήτηση εφαρμογών
ired.gr

Το App Store για iOS και Mac είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε νέες εφαρμογές για τις συσκευές τις Apple, όμως οι αλγόριθμοι αναζήτησής του δεν είναι οι καλύτεροι. Για αυτό υπάρχουν και εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης όπως το AppApp.

Εάν έχετε ποτέ δοκιμάσει να ψάξετε για εφαρμογές στο App Store, θα έχετε καταλάβει ότι δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Η αρχική σελίδα της εφαρμογής είναι εξαιρετική στο να βοηθάει να ανακαλύψετε νέες, φοβερές εφαρμογές. Μαζί με τα top charts, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να εντοπίσουν τα καλύτερα app και τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια. Αλλά αν βάλετε στο πεδίο της εύρεσης μια λέξη-κλειδί, μπορεί να εμφανιστούν ελάχιστα σχετικά αποτελέσματα ενώ οι περισσότερες εφαρμογές δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που αναζητάτε.

Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να σας οδηγήσει σε μηχανές αναζήτησης για apps εκτός από το App Store. Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά το νέο αγαπημένο μας είναι το AppApp. Πρόκειται για μια νέα μηχανή αναζήτησης που διαθέτει μερικά εξαιρετικά φίλτρα για να σας βοηθήσει να βρείτε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που χρειάζεστε. Το AppApp είναι πολύ γρήγορο γιατί δείχνει ζωντανά τα αποτελέσματα ενώ πληκτρολογείτε το ερώτημα. Όταν ανοίξετε την ιστοσελίδα, απλά ξεκινήστε να γράφετε στο πλαίσιο αναζήτησης και το AppApp θα αρχίσει να εμφανίζει τα προτεινόμενα apps.

ired app app 01

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη για τα φίλτρα αναζήτησης. Στα δεξιά των αποτελεσμάτων, θα δείτε φίλτρα για τις αξιολογήσεις, ελάχιστη και μέγιστη τιμή, apps με αγορές εντός της εφαρμογής κ.α. Αυτά θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτηση. Για παράδειγμα, αν θέλετε να αναζητήσετε racing games με αξιολογήσεις τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων και χωρίς in app αγορές, το AppApp είναι η μηχανή αναζήτησης που ψάχνατε.

Διαβάστε επίσης: «Θέλετε να κατεβάσετε γρήγορα και με ασφάλεια δωρεάν εφαρμογές σε Mac;»

Αν και το AppApp κάνει πολλά πράγματα σωστά, υπάρχουν και ορισμένα θέματα στα οποία υστερεί. Για παράδειγμα, υποστηρίζει προς το παρόν τέσσερα App Stores, στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τον Καναδά και την Αυστραλία. Αν θέλετε να βρείτε εφαρμογές που βρίσκονται αποκλειστικά σε άλλες περιοχές θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Επίσης δεν μπορείτε να αναζητήσετε εφαρμογές Mac ή άλλου περιεχομένου που διατίθεται στο iTunes. Η υπηρεσία δεν εμφανίζει εφαρμογές που δεν έχουν λάβει αξιολόγηση ή εφαρμογές που δεν έχουν ενημερωθεί για δυο χρόνια.

ired app app 02

Ωστόσο, αν το AppApp δεν είναι αυτό που χρειάζεστε, υπάρχουν και οι παρακάτω επιλογές:

Fnd: μια καλή επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη χώρα που θέλετε στα αποτελέσματα

https://fnd.io/

Vionza: Αν ψάχνετε εφαρμογές με τιμές μεταξύ 0,99 και 3,99 ή εφαρμογές με περισσότερα από τέσσερα αστέρια, τότε το Vionza είναι εξαιρετική επιλογή.

https://apps.vionza.com/

Διαβάστε επίσης: «App Store και αναζήτηση: Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status