Αρουραίος βγάζει selfie στον υπόγειο της Ν. Υόρκης

Αρουραίος βγάζει selfie στον υπόγειο της Ν. Υόρκης
ired.gr

Αρουραίος «νάρκισσος» φωτογραφήθηκε μόνος του στον υπόγειο του Μπρούκλιν.

Δείτε το βίντεο

Κι εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα, γίνεται το απίστευτο. Φαίνεται ότι ένας αρουραίος που είχε την «κατοικία του» στον υπόγειο της Νέας Υόρκης, ζήλεψε τη δυνατότητα των ανθρώπων να βγάζουν selfies με τα smartphones τους και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του. Παρακολουθώντας από καιρό μέσα από τις σκιές - όπως φαίνεται - το ναρκισσευόμενο τρωκτικό, δεν άντεξε άλλο και θέλησε να βγάλει τη μυτερή μουσούδα του φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι ότι θέλησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο ενός ανθρώπου γι’ αυτή τη δουλειά.

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την παρακάτω ιστορία που, αν δεν υπήρχαν αποδείξεις με βίντεο και φωτογραφία δε θα πίστευε κανείς ότι είναι αληθινή. Όλα συνέβησαν καθώς ο Don Richards, ένας άντρας που επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη και ταξίδευε με το μετρό, τράβηξε ένα βίντεο με έναν αρουραίο που τρόμαξε έναν άνθρωπο στην αποβάθρα του υπογείου. Αργότερα μόνο κατάλαβε ότι ο αρουραίος δεν έψαχνε για φαΐ, αλλά για μια κάμερα!

Δείτε ακόμη: Θα ξεκλειδώνουμε το iPhone με selfie

Ο «αποφασισμένος για όλα» αρουραίος σκαρφάλωσε στον κόρφο ενός άτυχου τύπου που κοιμόταν στο πάτωμα της αποβάθρας ακουμπισμένος σε μια κολόνα. Στη συνέχεια, ο άντρας πετάχτηκε όρθιος έντρομος καθώς ξύπνησε από την ενεργοποίηση του φλας του κινητού του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fox61. Εξετάζοντας τις φωτογραφίες του κινητού του, ο άτυχος και αγουροξυπνημένος άνδρας ανακάλυψε -προς μεγάλη του έκπληξη - τη θριαμβευτική selfie της μουσούδας του αρουραίου σε μια από αυτές.

Το ακόμη πιο περίεργο, είναι ότι ο αρουραίος, αφότου έπεσε από την αγκαλιά του άνδρα δεν έδειξε τρομαγμένος, ούτε κι έτρεξε να φύγει, λες και περίμενε να δει κι αυτός τη φωτογραφία του. Όπως φαίνεται, πέρα από το αστείο, το κινητό - για εντελώς άγνωστους λόγους - ενεργοποίησε την κάμερα και το φλας, τη στιγμή που ο αρουραίος είχε σκαρφαλώσει στην αγκαλιά του άνδρα.

Δείτε ακόμη: Νέοι κανονισμοί απαγορεύουν τα selfie sticks στα μουσεία όλου του κόσμου

ired mice taking selfie 01

Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, ο αρουραίος, την άδραξε κι έβγαλε τη selfie του. Όπως βλέπετε και από την παραπάνω εικόνα, δεν είναι και πολύ πετυχημένη. Η γωνία δεν είναι καλή κύριε αρουραίε και τόνισες πολύ τη μύτη και το φλας πέφτει στα μάτια. Άλλη φορά να το κάνεις καλύτερα. Φαντάσου να έχει και οικογένεια που να θέλει να βγάλει φωτογραφίες μαζί της.

Αν και ο Richards και ο ανώνυμος άνδρας που του συνέβη το περιστατικό, έβαλαν τα γέλια στη συνέχεια με το απίστευτο κατόρθωμα του αρουραίου, κανείς δεν είδε τι απέγινε ο ίδιος ο αρουραίος στη συνέχεια.

Αν πάντως βρεθείτε σε παρόμοια περίπτωση (που το απευχόμαστε) μην αρνηθείτε μια selfie σε κάποιον αρουραίο με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τα καημένα τα ζωντανά έχουν κι αυτά ψυχή.

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτικός σταθμός αντικατέστησε τις κάμερες με iPhones και selfie sticks

από Elichord

Δείτε περισσότερα: