Free Apps of the Day: Fotograf, Boom Land & Wordly! (28/11)

Free Apps of the Day: Fotograf, Boom Land & Wordly! (28/11)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 6€. Παίξτε scramble, γνωρίστε την Boom Land και μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας!

Fotograf

by Nevercenter

 ired ios apps of the day 01

Καλημέρα! Το ΣΚ είναι εδώ και ξεκινάμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να προσθέσουμε φίλτρα στις φωτογραφίες μας. Ξεχωρίσαμε το περιβάλλον χρήστη το οποίο και είναι πανέμορφο και λειτουργικό. Χωρίς να χρησιμοποιήσετε αγορές εντός της εφαρμογής, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από φίλτρα σχετικά με το χρώμα, αποχρώσεις άσπρου και μαύρου αλλά και φίλτρα που θυμίζουν φιλμ. Η εφαρμογή δεν προσφέρει στην δωρεάν της έκδοση πολλά φίλτρα, αλλά αυτά που διαθέτει είναι πραγματικά καλά. Το συγκεκριμένο app σας είχε προταθεί πάλι τον περασμένο Ιούλιο και δεν έχει ξαναμπεί σε προσφορά από τότε. Θα διατίθεται δωρεάν όλο το Σαββατοκύριακο.

Μέγεθος: 16,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Boom Land

by Mirage-lab

 ired ios apps of the day 02

Συνεχίζουμε με το Boom Land. Βγάλτε το άχτι σας και τοποθετήστε βόμβες στο σωστό σημείο προκειμένου να μην μείνει τίποτα όρθιο. Τόσο απλά. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι σαν κλεμμένες πίστες από το Angry Birds. Χωρίς αγορές μέσα από την εφαρμογή, η πλήρης έκδοση στη διάθεσή σας, μόνο για σήμερα. “Τρέχει” αξιοπρεπέστατα και σε παλαιότερες συσκευές.

Μέγεθος: 38,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Wordly!

by BlueBear

 ired ios apps of the day 03

Αν σας αρέσει το scramble και τα Αγγλικά σας είναι καλά, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για εσάς και διατίθεται δωρεάν στην πλήρη έκδοσή της. Καλά να περάσετε!

Μέγεθος: 24,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!