Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλέφτες «μολυβιών» στα Apple Stores

Κλέφτες «μολυβιών» στα Apple Stores
ired.gr

Κάποιοι κλέβουν τα demo Apple Pencils του iPad Pro από τα Apple Stores.

To Apple Pencil έκανε το ντεμπούτο του μαζί με το iPad Prο, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά το προϊόν έχει σχεδόν εξαντληθεί από τα καταστήματα ή βρίσκεται σε χαμηλή διαθεσιμότητα. Αλλά αυτό που κάνει πραγματική εντύπωση είναι ότι και τα demo Apple Pencils, τα οποία βρίσκονται στα καταστήματα για δειγματισμό, έχουν εξαφανιστεί επειδή κάποιοι ...τα κλέβουν!

Διαβάστε επίσης: «Apple Pencil: το μυστικό όπλο του iPad Pro»

steal a pencil 01

Το Apple Pencil για να λειτουργήσει σωστά και να είναι διαθέσιμο σε κάποιον πελάτη να το δοκιμάσει δεν πρέπει να είναι δεμένο ή ασφαλισμένο με καλώδιο, όπως οι υπόλοιπες συσκευές. Η Apple, στα προϊόντα demo, στα Apple Stores, διαθέτει πάντα πλήρως λειτουργικές συσκευές, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ζήσουν την πλήρη εμπειρία όταν τις δοκιμάζουν. Αν υπήρχε ένα καλώδιο στο Apple Pencil θα ήταν αφύσικο και η χρήση του δεν θα γινόταν με τον σωστό τρόπο.

Όμως, χωρίς να διαθέτει κανένα μηχανισμό ασφάλειας είναι εκτεθειμένο δίπλα στο iPad Pro και αποτελεί εύκολη λεία για όποιον θέλει να το πάρει μαζί του φεύγοντας. Επίσης, σε αντίθεση με τα iPhones και τα iPads, το Apple Pencil δεν διαθέτει ούτε λογισμικό ασφαλείας όπως το Find my iPhone, οπότε από τη στιγμή που ο κλέφτης αποχωρήσει από το Apple Store, το gadget δεν μπορεί να εντοπιστεί με κανέναν τρόπο.

Διαβάστε επίσης: «iPad Pro + γραφίδα: εργαλείο για καλλιτέχνες»

Μαρτυρίες στο Twitter και στο Reddit μιλάνε για σοβαρές ελλείψεις στα demo Apple Pencils στα καταστήματα αλλά και για το πόσο εύκολο είναι να κλαπούν, χωρίς κανείς να το καταλάβει. Βέβαια, το Apple Pencil λειτουργεί αποκλειστικά με το iPad Pro. Οπότε όποιος το αποκτήσει λαθραία, δεν μπορεί να κάνει και πολλά χωρίς το νέο tablet της Apple, παρά μόνο ίσως να το ανεβάσει ως αγγελία στο eBay.

steal a pencil 02

Το Apple Pencil κοστίζει 99$ και η Apple έχει δεχτεί ήδη μεγάλη κριτική για την έλλειψη αποθεμάτων αλλά και για το ότι ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται στις 4 με 5 εβδομάδες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: «Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο Paper»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status