iPhone Concept με φυσικό πληκτρολόγιο όπως του Blackberry Priv

iPhone Concept με φυσικό πληκτρολόγιο όπως του Blackberry Priv
ired.gr

Υπάρχουν καλές και κακές ιδέες. Ο Steve Jobs σίγουρα δεν θα συμφωνούσε με αυτήν.

Το πρώτο σημάδι ήρθε με το Apple Pencil. Όλοι θυμηθήκαμε τα λόγια του Steve Jobs:

Εάν δείτε stylus, (οι σχεδιαστές) δεν τα κατάφεραν.

Βέβαια σε δεύτερη ανάλυση, το Apple Pencil δεν αποτελεί υποκατάστατο των δαχτύλων μας. Είναι ένα διαφορετικό εξάρτημα εισαγωγής πληροφοριών στη συσκευή και διαθέτει τη δική του mini μητρική πλακέτα καθώς και δικούς του αισθητήρες.

Ένα υπέροχο concept για το οικονομικότερο iPhone 6c

Ένα concept που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες μάλλον προσπαθεί να κάνει τους χρήστες iPhone να είναι χαρούμενοι που οι συσκευές τους έχουν τη σημερινή τους μορφή.

Δανειζόμενοι των σχεδιασμό του Blackberry Priv, στα Curved labs, σχεδίασαν ένα iPhone με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Δείτε το:

Να σημειωθεί ότι το πληκτρολόγιο στο Blackberry Priv δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους χρήστες που είχαν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Apple iCup Concept

Στο concept βλέπουμε το φυσικό πληκτρολόγιο να είναι κρυμμένο κάτω από την οθόνη και το Home Button. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι υπό του μηδενός.

H Apple έχει σκεφτεί στο παρελθόν τη χρήση ενσωματωμένων φυσικών χειριστηρίων στο iPhone. Ένα παράδειγμα είναι ένα κρυφό pop-out joystick κάτω από το Home Button.

Speed Test: Πως γράφεις πιο γρήγορα; Swype vs Swiftkey vs φωνητική πληκτρολόγηση

Εάν κάποιος επιμένει να έχει φυσικό πληκτρολόγιο στο iPhone, υπάρχουν στην αγορά μερικές θήκες που προσφέρουν αυτήν την πολυτέλεια. Έχω πράγματι χρόνια να δω κάποια από κοντά, οπότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν είναι αυτό που επιθυμούν οι καταναλωτές.

iphone with keyboard 01

Βέβαια, οι συσκευές της Blackberry ποτέ δεν μου ήταν ελκυστικές λόγω του πληκτρολογίου τους. Λατρεύω τα φυσικά πληκτρολόγια αλλά προτιμώ τα Full-Size πληκτρολόγια των υπολογιστών όχι τις μινιατούρες που συνοδεύουν τα smartphones.

iphone with keyboard 02

Ακόμη και για την σύνταξη ενός email ή ενός μικρού κειμένου, πληκτρολόγια όπως το Swype ή λειτουργίες όπως η φωνητική πληκτρολόγηση, μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια.

Φωνητική πληκτρολόγηση σε iPhone, iPad, iPod και Mac - Δεν θα πατήσεις ποτέ ξανά το πληκτρολόγιο!

από jericho