Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαστική επανεκκίνηση στα iPad Pro

Αναγκαστική επανεκκίνηση στα iPad Pro
ired.gr

Η Apple αναγνωρίζει τα προβλήματα με το iPad Pro και υπόσχεται να βρει μια λύση.

Η Apple απάντησε στα παράπονα που είχαν εκφράσει πρόσφατα χρήστες του iPad Pro. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα έγγραφο υποστήριξης που καθοδηγεί τους καταναλωτές για το πώς να επαναφέρουν το iPad Pro, αν το tablet δεν ανταποκρίνεται και έχει μια μαύρη οθόνη. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι εργάζεται για μια πιο ριζική λύση.

ired ipad pro problems 01

Οι καταναλωτές έγραψαν στα forum και στα social media για να διαμαρτυρηθούν ότι η οθόνη του iPad σκοτείνιαζε μετά από τη φόρτιση και ήταν αναγκασμένοι να εκτελέσουν μια επανεκκίνηση.

Διαβάστε επίσης: «Split-screen ένα τεράστιο selling point για την προώθηση του iPad Pro»

Στο επίσημο forum υποστήριξης της Apple καταναλωτής είχε γράψει «Το βράδυ, η μπαταρία ήταν κάτω από το 40% και το έβαλα να φορτιστεί και πήγα για ύπνο. Όταν ξύπνησα το πρωί, η συσκευή δεν λειτουργούσε.» Ο χρήστης αναφέρει ότι έπρεπε να εκτελέσει ένα hard reset για να επανεκκινήσει το iPad Pro. Όταν αργότερα, το έβαλε ξανά να φορτιστεί, τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Στο ποστ αυτό ακολούθησαν περισσότερα από 300 σχόλια.

ired ipad pro problems 02

«Η Apple έχει επίγνωση του θέματος και το ερευνά» ήταν η λακωνική γραπτή απάντηση εκ μέρους της εταιρείας. Επίσης ανέφερε ότι για να επανέλθει η συσκευή στην κανονική της κατάσταση θα πρέπει να γίνει αναγκαστική επανεκκίνηση, πατώντας και πιέζοντας το power button και το home button ταυτόχρονα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Διαβάστε επίσης: «iPad Pro ή iPad Air 2»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status