Apple iPhone 6s vs Ducati: ποιος είναι ο νικητής;

Apple iPhone 6s vs Ducati: ποιος είναι ο νικητής;
ired.gr

Μπορεί ένα iPhone 6s να συνεχίσει να λειτουργεί, ύστερα από ένα εξαιρετικά δυνατό μαρσάρισμα μηχανής πάνω στην επιφάνεια της οθόνης του; (video)

Αν είστε Apple fanboy ή fangirl, έχετε σίγουρα ακούσει για το #bendgate, το πρόβλημα που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επηρεάσει το iPhone 6 και το έκανε να λυγίσει ακόμη και με τα πιο «ελαφριά» τεστ αντοχής.

To iPhone 6s, κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα, κατασκευασμένο με το πιο ανθεκτικό ανοδιωμένο αλουμίνιο, το οποίο από ότι φαίνεται δεν έχει να φοβηθεί κανένα stress test. Πράγματι, οι νέες συσκευές, μετά τα πρώτα crash test βγήκαν εξαιρετικά ανθεκτικές και έδειξαν πολύ καλά αποτελέσματα. Σας είχαμε παρουσιάσει μερικά από τα πρώτα τεστ αντοχής εδώ

Αλλά πώς ακριβώς μπορούμε να προσδιορίσουμε το πόσο ισχυρό είναι το νέο iPhone; Τα πράγματα είναι απλά. Θα πρέπει να κάνουμε ένα burnout στην οθόνη. Με μια Ducati να μαρσάρει στην επιφάνειά της.

ired iphone 6s vs ducati 01

Διαβάστε επίσης: «Nexus 6P Τεστ Αντοχής: Γρατζουνιέται όπως το iPhone και λυγίζει σαν το iPhone 6 Plus»

Στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί, θα δείτε μια μηχανή Ducati με κινητήρα 50cc να έρχεται αντιμέτωπη με ένα iPhone 6s. Η οθόνη διαθέτει επίστρωση τεχνολογίας ion και ελαιοφοβική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές. Με λίγα λόγια, η οθόνη του 6s είναι εξαιρετικά ισχυρή.

ired iphone 6s vs ducati 02

Διαβάστε επίσης: «18 αδιάβροχα Android smartphones»

Είναι εύκολο να φανταστείτε το αποτέλεσμα του burnout, όμως δεν θα σας το αποκαλύψουμε, αφού αυτό που αξίζει είναι να το δείτε με τα μάτια σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα εντυπωσιαστείτε.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: