Ρομποτικό Ροκ Συγκρότημα ψάχνει τραγουδιστή

Ρομποτικό Ροκ Συγκρότημα ψάχνει τραγουδιστή
ired.gr

Μία Ροκ Μπάντα από Ρομπότ, μαζεύει λεφτά από προσφορές για να δημιουργήσει τον τραγουδιστή της!

Δείτε το βίντεο:

Τα μέλη της Ροκ μπάντας Compressorhead μπορεί να μοιάζουν σα να ξεπήδησαν από την ταινία TRANSFORMERS ή κάτι παρόμοιο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μουσικούς, και μάλιστα της μουσικής METAL, με πλήρη «εξάρτηση» όπως μαλλί ‘μοϊκάνα’ και μάσκες αερίων για εφέ. Αυτή τη στιγμή αποτελούνται από ένα σούπερ ντράμερ (με τέσσερα χέρια), ένα κιθαρίστα και ένα μπασίστα, και το τρίο αυτή τη στιγμή ψάχνει για τραγουδιστή. Προκειμένου να τον αποκτήσουν ξεκίνησαν εκστρατεία στο Kickstarter για να μαζέψουν το απαραίτητο ποσό για την κατασκευή του. Άπαξ και τον ετοιμάσουν, το συγκρότημα θα είναι πια έτοιμο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου.

ired compressorhead 01

Νέο Bluetooth στέλνει σήμα από το σώμα μας.

Δημιουργημένοι από τους Frank Barnes, Markus Kolb και Stock Plum, οι Compressorhead διαφέρουν κατά πολύ από άλλες ‘animatronic’ μπάντες που παίζουν προ-ηχογραφημένη μουσική. Τα μέλη της μπάντας παίζουν αληθινά όργανα και τα παίζουν ζωντανά. Το συγκρότημα έχει ήδη κάνει κάμποσα κονσέρτα, έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Αυστραλία και την πιο πρόσφατη στη Μόσχα. Όπως είπαμε, οι Compressorhead αποτελούνται αυτή τη στιγμή από τρία άτομα, τον κιθαρίστα ‘Fingers’, που έχει 78 δάχτυλα ώστε να μπορεί να παίζει με τεράστιες ταχύτητες τα σόλα του σε μια εξάχορδη ηλεκτρική τύπου Axe, τον ντράμερ ‘Stickboy’ με τα τέσσερα χέρια και τον μπασίστα ‘Bones’ που κουνιέται σαν τους αντίστοιχους ανθρώπινους συναδέλφους του.

ired compressorhead 02

Τώρα, η ομάδα ετοιμάζεται να δημιουργήσει και τον τραγουδιστή που επίσης θα αναλάβει, εκτός από το τραγούδι, και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Ο ‘frontman’ του συγκροτήματος θα είναι εφοδιασμένος με ένα ανοξείδωτο όχημα σε ράγες, που θα του επιτρέπει να κινείται σε όλη της σκηνή και να εκτελεί ‘με ειδικές δυνατότητες’ τα νούμερά του στο κοινό. Οι δημιουργοί των Compressorhead συνεργάζονται με τον διάσημο Καναδό μουσικό John Wright, προκειμένου να επιτύχουν την παραγωγή ενός άλμπουμ με 14 κομμάτια, που θα είναι γραμμένα ειδικά για τους Compressorhead.

ired compressorhead 03

Για να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του τραγουδιστή και την ηχογράφηση του άλμπουμ, οι δημιουργοί των Compressorhead, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Kickstarter, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα 290.000€ που είναι απαραίτητα για το πρότζεκτ. Εκτός από τη δημιουργία του τραγουδιστή και του άλμπουμ, οι δημιουργοί των Compressorhead, ετοιμάζουν και μια εφαρμογή για κινητά, που θα ενημερώνει τους οπαδούς της μπάντας πότε πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά. Η εκστρατεία στο Kickstarter θα είναι ενεργή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Τεχνολογία: Τα 5 πιο αξιοπερίεργα γεγονότα

από Elichord

Δείτε περισσότερα: