Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Facebook θέλει να μας απαλύνει τον πόνο του χωρισμού

Το Facebook θέλει να μας απαλύνει τον πόνο του χωρισμού
ired.gr

Ακούγεται περίεργο αλλά το Facebook πειραματίζεται με νέα εργαλεία που θα κάνουν την εμπειρία χρήσης καλύτερη.

Το Facebook προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να βλέπουμε λιγότερες δημοσιεύσεις που αφορούν τους πρώην συντρόφους μας, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε διακοπή της “φιλίας” μας.

Με την αλλαγή του relationship status, το Facebook θα προτείνει στον χρήστη τα νέα εργαλεία.

 ired facebook breakup 01

Με αυτά κάποιος θα μπορεί να περιορίσει τις δημοσιεύσεις που είναι σχετικές με τον προηγούμενο δεσμό του, μόλις με λίγα κλικ. Η μία επιλογή είναι να μπορούμε να δούμε τα πάντα κανονικά χωρίς να κάνουμε κάποια παρέμβαση, η δεύτερη επιλογή είναι να περιορίσουμε τις προβολές αυτές. Στην δεύτερη επιλογή θα μπορούμε να δούμε δημοσιεύσεις και ειδοποιήσεις μόνο εάν επισκεφτούμε το προφίλ τους.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να περιορίσουμε την πρόσβαση που θα έχουν οι πρώην σύντροφο;i μας στο δικό μας προφίλ.

 ired facebook breakup 02

Αιώνια ψηφιακή ζωή στο Facebook

Ακόμη ένα εργαλείο θα αφορά την επεξεργασία των παλαιότερων δημοσιεύσεων. Το εργαλείο αυτό θα αφορά και την διαχείριση των tags. Θα υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν, να επεξεργαστούμε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, είτε να κάνουμε μαζικές αλλαγές σε όλες τις δημοσιεύεις που μας αφορούν.

Προς το παρόν αυτά τα εργαλεία δοκιμάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε φορητές συσκευές. Ανάλογα με τις αντιδράσεις των χρηστών το Facebook είναι πιθανό να σχεδιάσει μία επέκταση των εργαλείων για να δώσει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους χρήστες.

 ired facebook breakup 03

Το Facebook προσπαθεί να προσφέρει εργαλεία σε μία γκρίζα ζώνη, μερικοί χρήστες μπορεί να χρειάζονται αυτά τα εργαλεία, ενώ άλλοι μπορεί να προτιμήσουν να κάνουν ένα unfriend και να έχουν την συνείδησή τους ήσυχη.

Εάν το Facebook θέλει πράγματι να μας απαλύνει τον πόνο μπορεί να μας προσφέρει μετά από την αλλαγή του “relashionship status” σε “single”, δώρο στις κυρίες το “The Notebook” και στους κυρίους το “Counter Strike: Global Offensive”.

Απενεργοποιήστε εύκολα την αυτόματη αναπαραγωγή video από την ιστοσελίδα Facebook

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status