Lucky Trip: Η εφαρμογή για iPhone που μας ταξιδεύει!

Lucky Trip: Η εφαρμογή για iPhone που μας ταξιδεύει!
ired.gr

Σας αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια, αλλά το χαμηλό budget περιορίζει τις επιλογές σας;

Εάν είστε χρήστης iPhone υπάρχει λύση.

Αγαπητοί φίλοι, έχουμε πολύ καλά νέα για εσάς, γιατί μόλις κατέφτασε το ολοκαίνουργιο Lucky Trip app, το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όλων όσων λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια, ανεξαρτήτως του budget που διαθέτουν.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Αφού το κατεβάσετε, επιλέγετε σύροντας το δάχτυλό σας στην οθόνη του κινητού σας, το ποσό το οποίο είστε διατεθειμένοι να χαλάσετε για το επερχόμενο ταξίδι σας και τώρα αρχίζει η μαγεία...

 ired lucky trip app 01

Το Lucky Trip app αρχίζει και ψάχνει μόνο του και σας προτείνει προορισμούς για ταξίδι κοντινούς και μακρινούς και πάντα χωρίς να ξεφεύγουμε από το χρηματικό ποσό που έχουμε επιλέξει αρχικά.

Φυσικά η χρησιμότητα του app δεν τελειώνει εκεί, καθώς στο χέρι σας βρίσκονται επιλογές για το που θα μείνετε και δραστηριότητες που προτείνει το app για να κάνετε, εφόσον είστε εκεί και ξανά με υπολογισμένα τα χρήματα που εσείς έχετε επιλέξει.

 ired lucky trip app 02

Stackables: Η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας!

Τέλος οι βαρετές μέρες και νύχτες που ψάχνατε προορισμούς μπροστά από τον υπολογιστή, πλέον διαλέγετε το “budget” σας και αφήνετε το lucky trip να διαλέξει για εσάς που θα βρεθείτε, σε κορμόσπιτο στην Κρήτη μαθαίνοντας surfing ή στα Μετέωρα για ξενάγηση στα πανέμορφα μοναστήρια.

Αφήστε την τρέλα να σας οδηγήσει σε νέα μέρη και μονοπάτια καθώς με το lucky trip ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει η επόμενη μέρα.

Δυστυχώς η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στο ελληνικό App Store. Μπορούν να την δοκιμάσουν όμως όλοι οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο βρετανικό App Store από τον σύνδεσμο παρακάτω:

 ired lucky trip app 03

Download LuckyTrip from Apple Store

από Karadryan

Δείτε περισσότερα: