Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ANONYMOUS ξεκινούν σταυροφορία εναντίον του ISIS

Οι ANONYMOUS ξεκινούν σταυροφορία εναντίον του ISIS
ired.gr

Οι ANONYMOUS ξεκινούν «τη μεγαλύτερη τους επιχείρηση ως τώρα» προκειμένου να εξαφανίσουν τους φανατικούς Ισλαμιστές από το Internet εντελώς.

Το γνωστό ακτιβιστικό γκρουπ των ANONYMOUS ορκίστηκε να συνεχίσει εντονότερα από ποτέ τη μάχη του ενάντια στο ISIS και ανέβασε ένα νέο βίντεο όπου κηρύσσουν τον πόλεμο στους εξτρεμιστές μετά τις συγκλονιστικές επιθέσεις στο Παρίσι που έγιναν στις 13 του Νοέμβρη. Στο τελευταίο βίντεο ο γνωστός μεταμφιεσμένος σε Guy Fawkes «ανώνυμος» απευθύνεται στο «Έθνος του Ισλάμ» στα γαλλικά λέγοντας μεταξύ άλλων, «Θα ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερή μας επιχείρηση εναντίον σας.»

Η αφήγηση ξεκινά με τον άνδρα αυτό να λέει, «Αυτές οι επιθέσεις δε μπορεί να μείνουν ατιμώρητες και γι’ αυτό οι ANONYMOUS παγκοσμίως θα αρχίσουν να σας παρακολουθούν και να σας βρίσκουν.» Συνεχίζει, «Ο Γαλλικός λαός είναι δυνατότερος από εσάς και θα βγει ακόμη δυνατότερος μετά από αυτό», προσθέτοντας, «να περιμένετε μαζικές κυβερνο-επιθέσεις. Ο πόλεμος κηρύχθηκε. Ετοιμαστείτε.»

ired anonymous declare war to isis 02

Δείτε ακόμη: Επίθεση στο Παρίσι: Το Facebook ενεργοποιεί τη λειτουργία ‘SAFETY CHECK’

Το βίντεο αναφέρεται στη συνεχόμενη σταυροφορία των ANONYMOUS ενάντια στο ISIS, που ξεκίνησε από τις επιθέσεις στο περιοδικό Charlie Hebdo, στις αρχές της χρονιάς. Από τότε η «επιχείρηση ISIS», όπως ονομάστηκε, έχει κατεβάσει ιστοσελίδες εξτρεμιστών και η εκστρατεία #OpIceISIS στο Twitter συνεχίζει να εκθέτει και να κλείνει λογαριασμούς με εξτρεμιστική προπαγάνδα.

Στις 14 Νοεμβρίου ένα μήνυμα προς το ISIS, από ένα από τα μέλη των ANONYMOUS, ανέβηκε στο Pastebin, με ένα παρόμοιο βίντεο-μήνυμα αυτή τη φορά στα αγγλικά. Αναφέρεται σε ομάδες που βρίσκονται πίσω από αρκετούς λογαριασμούς των ANONYMOUS στο Twitter και που «θα συνεργαστούν για να απενεργοποιήσουν όλες τις τηλεπικοινωνίας και τους λογαριασμούς του ISIS».

ired anonymous declare war to isis 01

Ο λογαριασμός @GroupAnon στο Twitter, ανέβασε πολλά μηνύματα μετά από την εξάπλωση των νέων για τις παρισινές επιθέσεις. «Για να είμαστε ξεκάθαροι», έλεγε ένα από αυτά, «οι ANONYMOUS, όχι μόνο κήρυξαν πόλεμο στο ‘Έθνος του Ισλάμ’, αλλά είμαστε ήδη σε πόλεμο εδώ και αρκετό καιρό.» Το πιο πρόσφατο μήνυμα μέχρι τώρα επανέφερε το θέμα προσθέτοντας ότι «η ομάδα μας είναι καλύτεροι χάκερ».

Δείτε ακόμη: Το Google προσφέρει δωρεάν κλήσεις του HANGOUTS προς τη Γαλλία μετά τις επιθέσεις...

Όσοι ξέρετε γαλλικά δείτε το βίντεο:

Η επιχείρηση των ANONYMOUS στηρίζεται - όπως φαίνεται - στη συγκέντρωση πληροφοριών που μετά θα δημοσιοποιήσει και μετά θα χρησιμοποιήσει για να απενεργοποιήσει τις ιστοσελίδες και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που έχουν σχέση με το ISIS. Νέα και συζητήσεις που έχουν σχέση με την όλη εκστρατεία παρακολουθούνται και μοιράζονται με τη χρήση του #OpParis hashtag στο Twitter.

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status