Νέο Apple TV 4: Πρώτο Unboxing στην Ελλάδα

Νέο Apple TV 4: Πρώτο Unboxing στην Ελλάδα
ired.gr

Μάθετε τα πάντα για το νέο Apple TV. Τι λειτουργεί στη χώρα μας; Ποιες είναι οι προοπτικές του; Το δοκιμάσαμε και σας μεταφέρουμε τα συμπεράσματά μας.

Εισαγωγή

Πέρασαν χρόνια από την τελευταία αναβάθμιση του Apple TV από την Apple και οι φανατικοί αυτού του.... αξεσουάρ “χόμπι” την περιμέναμε πως και πως!

Δυστυχώς όμως, ενημερωθήκαμε από τους επίσημους retailers στη χώρα μας πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι απλά... άγνωστη. Προσθέστε και τα capital controls στην εξίσωση, οπότε η απόκτησή του μάλλον αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη. Προσωπικά, απευθύνθηκα στο timeline του facebook λογαριασμού μου ρωτώντας τους φίλους μου που ταξιδεύουν στο εξωτερικό αν μπορούν να με εξυπηρετήσουν. Σάββατο η δημοσίευση, Τετάρτη η παραλαβή. Not bad... Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσφέρθηκαν!

Πάμε λοιπόν!

Συσκευασία

ired atv 4 unboxing 01a

ired atv 4 unboxing 02b

Πρόκειται για τυπική - πανέμορφη - συσκευασία Apple. Ανοίγοντας το κουτί συναντάμε:

  • Το Apple TV
  • Το Siri Remote
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Καλώδιο lightning (για τη φόρτιση του Siri Remote)
  • Το βιβλίο οδηγιών
  • Αυτοκόλλητα με το logo της Apple

ired atv 4 unboxing 03a

ired atv 4 unboxing 03b

Το νέο Apple TV είναι πιο ψηλό από τον προκάτοχό του αλλά ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό

 

Αρχικοποίηση (ελληνιστί... το σετάρισμα)

ired atv 4 unboxing 04a

ired atv 4 unboxing 04b

Το σετάρισμα της συσκευής είναι πραγματικά πανεύκολο. Ειδικά, αν χρησιμοποιήσετε την “διαμόρφωση με συσκευή”. Απλά, ακουμπάτε το iPhone σας κοντά στο Apple TV και όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις απλά... μεταφέρονται. Μαγεία. Φροντίστε μόνο να έχετε ενεργοποιημένο το bluetooth στο iPhone σας.

ired atv 4 unboxing 05a

ired atv 4 unboxing 05b

Φροντίσαμε να παραγγείλουμε από το Amazon (ναι, δέχτηκε την κάρτα και “φόρτωσε” κανονικά) και ένα MFi Controller για να χαρούμε το Rayman...εχμ... τα παιχνίδια περισσότερο. Τα καλά νέα είναι πως ένα MFi controller είναι συμβατό με το Apple TV, τις iOS συσκευές σας αλλά και τον Mac σας.

ired atv 4 unboxing 06a

ired atv 4 unboxing 06b

Προς το παρόν, δεν υποστηρίζονται χειριστήρια XBox, Playstation κλπ