Φήμες για το iPhone 7 Plus εμφανίστηκαν ήδη

Φήμες για το iPhone 7 Plus εμφανίστηκαν ήδη
ired.gr

Τον επόμενο Σεπτέμβριο θα εμφανιστεί το «κινγκ σάιζ» iPhone 7 Plus με 3 GB RAM.

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το iPhone 6S Plus καλά-καλά και ήδη εμφανίστηκαν πληροφορίες για το iPhone 7 Plus. Σύμφωνα λοιπόν με τον απόλυτα αξιόπιστο και ακριβή σε όσα έχει πει ως τώρα, Ming-Chi Kuo, το τρίτης γενιάς, Plus-μεγέθους iPhone, θα έχει ακόμη περισσότερη μνήμη από τον προκάτοχό του.

Για την ακρίβεια, ο Ming-Chi Kuo δηλώνει ότι 3 GB μνήμης RAM θα είναι ενσωματωμένα στο επόμενης γενιάς Α10 τσιπ (system on a chip ή SoC). Ο πρώτος που παρουσίασε την είδηση ήταν το AppleInsider την Τρίτη. Η είδηση προέρχεται από ένα αντίγραφο μιας πολύ πρόσφατης αναφοράς της KGI securities μιας εταιρίας που ανήκει στην «αλυσίδα τροφοδοσίας» της ίδιας της Apple.

Στην αναφορά του, ο Kuo, αποκάλυψε ότι, ενώ το «μικρό» iPhone 7 (των 4,7 ιντσών) θα διατηρήσει το ίδιο ποσόν μνήμης των 2 GB RAM όπως και το iPhone 6S, το μεγαλύτερο μοντέλο, το 7 Plus, θα έχει ένα ολόκληρο GB παραπάνω και ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

 ired iphone 7 01

Επιπλέον αυτού, και τα δύο μοντέλα θα «φοράνε» τον επόμενης γενιάς επεξεργαστή της Apple - παρόλα τη διαφορά στο ποσόν της RAM - που πιθανότατα θα έχει την ονομασία Α10.

Η Apple έχει αποφασίσει να διατηρήσει την παράδοσή της και τα νέα μοντέλα θα εμφανιστούν το Σεπτέμβριο του 2016. Και μάλιστα, αναμένεται ότι θα έχει να παρουσιάσει ένα νέο ντιζάιν για τα καινούρια μοντέλα του iPhone. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, δεν υπάρχουν ακόμη.

Αυτό που ανέφερε ο Kuo, είναι ότι το iPhone 7 θα είναι ακόμη λεπτότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Για την ακρίβεια, ισχυρίστηκε ότι η εταιρία σκοπεύει το μοντέλο του 2016 να είναι γύρω στα 6 χιλιοστά σε πάχος, κάτι που θα το κάνει λεπτότερο ακόμη κι απ’ το iPod Touch και το iPad Air 2.

Έρχεται νωρίτερα το iPhone 7;

Ο Ming-Chi Kuo έχει από το παρελθόν τη φήμη ότι οι πληροφορίες του είναι απόλυτα ακριβείς όσον αφορά το να «προλέγει» τις επιλογές και τα σχέδια των μελλοντικών προϊόντων της Apple. Για παράδειγμα «πρόβλεψε» με ακρίβεια όλα τα μοντέλα που θα παρουσίαζε η Apple το Σεπτέμβριο του 2015, όπως για παράδειγμα το πόσο λεπτότερο θα ήταν το iPhone 6S και με σασί αλουμινίου 7000, μαζί με το Force Touch στην οθόνη του, όπως επίσης και την παρουσίαση του μεγάλου iPad Pro των 13 ιντσών με το stylus που έχει ευαισθησία στη πίεση.

Επιπλέων προέβλεψε, τον περασμένο Απρίλιο, ότι η εταιρία δε θα παρουσίαζε ένα τετράιντσο μοντέλο iPhone φέτος, αλλά αντίθετα είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει ένα 4 ιντσών μεταλλικό μοντέλο με τον Α9 μέσα στο 2016.

Εμείς οι υπόλοιποι, δεν έχουμε παρά απλά να περιμένουμε για να δούμε τι θα προκύψει. Όπως και να ’χει, όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

από Elichord

Δείτε περισσότερα: