Κινέζικο «iPhone 6s» 40 φορές φθηνότερο από το αυθεντικό.

Κινέζικο «iPhone 6s» 40 φορές φθηνότερο από το αυθεντικό.
ired.gr

Κινέζικη εταιρεία κυκλοφόρησε ένα κλώνο του iPhone 6s με μόλις 37 δολάρια.

Πιθανολογούμε ότι αυτές τις ημέρες οι δικηγόροι της Apple βρίσκονται σε συνεχή meetings ετοιμάζοντας μια διαταγή αναστολής της κυκλοφορίας ενός νέου κλώνου του iPhone 6s, το οποίο έχει εκπληκτικές ομοιότητες με το αυθεντικό.

ire iphone 6s clone for 23 dollars 01

Το νέο smartphone της εταιρείας Fruit Company και το iPhone 6s μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και έχουν μόνο μια βασική διαφορά: την τιμή!

Διαβάστε επίσης: «Μαϊμού Apple Watch από την Κίνα από 35$»

Το τηλέφωνο μιμείται τόσο καλά το iPhone 6s και κοστίζει μόλις 37$ δηλαδή 34 ευρώ, μια τιμή εξαιρετικά προκλητική, αν τη συγκρίνει κανείς με την αντίστοιχη του αυθεντικού με τιμές που ξεκινάνε από 789 ευρώ.

ire iphone 6s clone for 23 dollars 02

Ο κλώνος διαθέτει μια οθόνη QHD 5 ιντσών, έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Spreadtrum, 512ΜΒ RAM και αποθηκευτικό χώρο 4GB. Επίσης, η συσκευή «τρέχει» μια τροποποιημένη έκδοση του Android και φυσικά δεν περιλαμβάνει τα special χαρακτηριστικά του iPhone 6s, όπως το 3D Touch, τις Live Photos και άλλες αποκλειστικές υπηρεσίες που έρχονται με το iOS 9.

Διαβάστε επίσης: «’Η Apple μας αντιγράφει’, υποστηρίζει η HTC»

Παρόλαυτα, διατίθεται σε παρόμοιες επιλογές χρώματος όπως αυτές του iPhone 6s, συμπεριλαμβανόμενων του ασημί, του χρυσού και του ροζ χρυσού.

Δεν αποτελεί έκπληξη, φυσικά, ότι πολλοί κατασκευαστές κάνουν τα πάντα για να μιμηθούν τις συσκευές της Apple, δεδομένου ότι η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων συσκευών iPhone για το τελευταίο τρίμηνο του 2015 (τρίτο τρίμηνο του ’15 ημερολογιακά, τέταρτο οικονομικό τρίμηνο για την Apple).

Μπορείτε να δείτε ένα video με το κλώνο του iPhone 6s εδώ

Η Fruit Company, που μπορεί να παραπέμπει σε ...φρούτα, αλλά όχι στο αυθεντικό μήλο, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν το iPhone 6s μόνο για λόγους status και δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να το αποκτήσουν.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να μην πέσετε θύμα απάτης όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο iPhone»

Στην Κίνα, πάντως, οι κλώνοι δεν αφορούν μόνο τα smartphones αλλά και ολόκληρα καταστήματα, μαζί με τα λογότυπά τους: Zara=Zare, H&M=H&N, Starbucks=Sffcccks, BOSS=BGSS

ire iphone 6s clone for 23 dollars 03

ire iphone 6s clone for 23 dollars 04

ire iphone 6s clone for 23 dollars 05

ire iphone 6s clone for 23 dollars 06

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: