Πώς να ξεκλειδώσετε το Android smartphone σας χωρίς να το αγγίξετε καν!

Πώς να ξεκλειδώσετε το Android smartphone σας χωρίς να το αγγίξετε καν!
ired.gr

Χρειάζεται να ξεκλειδώνετε συχνά τη συσκευή σας και βαριέστε τη διαδικασία; Διαβάστε παρακάτω.

Ο μέσος χρήστης ξεκλειδώνει τη συσκευή του 100-150 φορές τη μέρα. Κι αν σας φαίνεται πολύ, αυτό είναι το κάτω όριο στην πραγματικότητα. Και η διαδικασία ξεκλειδώματος μπορεί να γίνει βαρετή μερικές φορές.

ired unlock android 01

Δε θα ήταν καλύτερα αν το τηλέφωνό σας ήξερε πότε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε; Άλλωστε δεν είναι ... smartphone; Ε, λοιπόν, χαρείτε, γιατί αυτό γίνεται με τη βοήθεια των διαφόρων εφαρμογών.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την εφαρμογή Gravity Screen On/Off , μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια στη μπαταρία σας και πραγματικά να εντυπωσιάσετε όταν δείξετε τι μπορεί να κάνει.

ired unlock android 02

  • Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play Store και την εγκαταστήσετε, την ενεργοποιείτε πατώντας το ΟΝ.
  • Ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις και διαβάστε τις προσεκτικά.
  • Επιλέξτε το Table Sensor αν θέλετε το τηλέφωνό σας να σβήνει όταν το τοποθετείτε με την οθόνη προς τα κάτω σε κάποια επιφάνεια.
  • Επιλέξτε το Pocket Sensor αν θέλετε το τηλέφωνό σας να σβήνει όταν το βάζετε στην τσέπη σας.
  • Εξοικονομείστε ενέργεια στη μπαταρία με την επιλογή του turn the screen on by proximity (με το πλησίασμα) ή του turn it on by motion (με την κίνηση).
  • Επιλέξτε αν θέλετε να κρατάτε την οθόνη αναμμένη κάνοντας ελαφρές κινήσεις (Keep Screen On by Motion), όπως όταν π.χ., διαβάζετε ένα μεγάλο κείμενο.
  • Επιλέξτε Smart Lock support για να λειτουργεί σωστά η συγκεκριμένη λειτουργία (για όσους χρησιμοποιούν το Android 5.1 Lollipop)
  • Και τελικά μπορείτε να απενεργοποιήσετε και την οθόνη κλειδώματος (disable lockscreen) αν είστε σπίτι και δεν έχετε κίνδυνο να έχει κάποιος πρόσβαση στο κινητό σας.

Μέσω αγορών εντός της εφαρμογής μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον Widgets και Shortcuts, τη δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων στο χρόνο της επιλογής του Turn Screen On by Motion, μεγαλύτερο εύρος για το Table Sensor, να απενεργοποιείται η λειτουργία όταν γυρίζετε πλάγια το τηλέφωνό σας (Landscape mode) και τη δυνατότητα να αφαιρούνται εφαρμογές από τη λειτουργία της εφαρμογής ώστε να μην ενεργοποιείται όταν αυτές τρέχουν.

Μετά από όλα αυτά, απολαύστε τη μαγεία. Θα δείτε μάλιστα πόσο πολύ θα εξοικονομήσετε διάρκεια στη μπαταρία σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλά-πολλά.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εφαρμογές για το Android smartphone σας

ired unlock android 03

από Elichord

Δείτε περισσότερα: