Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3D Touch tables στα Apple Stores

3D Touch tables στα Apple Stores
ired.gr

Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερο κοινό στα Apple Stores, η Apple παρουσιάζει ένα διαδραστικό πίνακα αφής για να προωθήσει άμεσα τη λειτουργία του 3D Touch.

Αδιαμφισβήτητα, η Apple κάνει εξαιρετική δουλειά στην προώθηση και την εμπορία οποιουδήποτε από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους γίγαντες της τεχνολογίας, η Apple δημιουργεί σχεδόν πάντα διαφημιστικό υλικό που όχι μόνο προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις στους καταναλωτές αλλά και τους αποδεικνύει πώς τα προϊόντα της μπορούν να έχουν άμεση και θετική επίδραση στη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: «Ρυθμίστε την ευαισθησία της λειτουργίας 3D Touch στο νέο iPhone σας»

Δύο Apple Stores, ένα στη Νέα Υόρκη και το άλλο στο San Francisco, είναι εφοδιασμένα με ένα ειδικό τραπέζι-πίνακα, που έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει την λειτουργία αφής 3D Touch των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Ο πίνακας είναι συνδεδεμένος με μια σειρά από συσκευές που είναι διαθέσιμες στο κοινό για ελεύθερη χρήση.

ired 3d touch table promotion 01

Πιο συγκεκριμένα, η επιφάνεια του τραπεζιού μιμείται τον κυματισμό του νερού, κάθε φορά που ένας χρήστης πιέζει τη συσκευή για να θέσει σε ενέργεια την κινούμενη εικόνα του φόντου με τα ψάρια.

Διαβάστε επίσης: «7 κόλπα με το 3D Touch»

Μπορείτε να δείτε το πώς ακριβώς λειτουργεί το τραπέζι σε αυτό το βίντεο

Το 3D Touch είναι ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τα μοντέλα iPhone 6s και iPhone 6s Plus από τα προηγούμενα. Στην ουσία, προσθέτει μια ευαίσθητη στην πίεση στιβάδα στην οθόνη του τηλεφώνου, έτσι ώστε το λογισμικό να είναι σε θέση να διακρίνει ανάμεσα σε ένα απαλό άγγιγμα και σε ένα πιο δυνατό. Μέχρι στιγμής, η λειτουργία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για να εμφανίσει επιπλέον μενού και συντομεύσεις και θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα δεξί κλικ σε έναν υπολογιστή.

ired 3d touch table promotion 02

Για παράδειγμα, ενώ κάποιος κοιτάζει τη λίστα των email του, με ένα ελαφρύ άγγιγμα θα μπορεί να δει μια προεπισκόπηση ενός συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μηνύματος, χωρίς να το ανοίξει κανονικά.

ired 3d touch table promotion 03

Τα δύο τραπέζια είναι τα μοναδικά στο είδος τους και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Apple σκέφτεται να εφοδιάσει κι άλλα Apple Stores με αυτό το promo υλικό.

Διαβάστε επίσης: «Έρχεται το 3D Touch και στη Samsung;»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status