Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι χρήστες Android “τρολλάρουν” την Apple, βαθμολογώντας με 1 τις εφαρμογές της

Οι χρήστες Android “τρολλάρουν” την Apple, βαθμολογώντας με 1 τις εφαρμογές της
ired.gr

Όταν η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη της εφαρμογή στην πλατφόρμα της Google, Move to iOS, οι φανατικοί χρήστες του Android έσπευσαν να βαθμολογήσουν αρνητικά την εφαρμογή που ως μόνο στόχο έχει να διευκολύνει την μετάβαση από το Android στο iPhone.

Έως και σήμερα η εφαρμογή Move to iOS έχει περίπου 30,000 αξιολογήσεις με 1 αστέρι και μόνο 10,000 αξιολογήσεις με 5 αστέρια, χωρίς πολλές άλλες αξιολογήσεις στο ενδιάμεσο.

 ired play store apple apps 01

Τώρα η Apple έχει κυκλοφορήσει μία δεύτερη εφαρμογή στο Google Play Store, την Beats Pill+. Η εφαρμογή αυτή συνοδεύει το νέο ασύρματο ηχείο Bluetooth με την ίδια ονομασία. Αυτό επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από συσκευές Android και iPhone και προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας αναπαραγωγής από πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα.

Οι αξιολογήσεις κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με τις αξιολογήσεις του Move to iOS.

Παραδείγματα από αξιολογήσεις με ένα αστέρι:

Η Apple χρειάζεται τους χρήστες Android για να επιβιώσει. Είναι απίστευτο πόσοι λάτρεις της Apple δίνουν 5 αστέρια. Προφανώς χρησιμοποιούν συσκευές Android για την αξιολόγηση. Κατεβάσατε την λάθος εφαρμογή. Η εφαρμογή που χρειάζεστε είναι το Move to iOS. Επιστρέψτε εκεί που ανήκετε.

Δεν λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Άφησα το χάπι μου στο άλλο δωμάτιο και κατέβασα την εφαρμογή με την ελπίδα ότι χρησιμοποιώντας Bluetooth ή υπηρεσίες cloud, θα έφερνε το χάπι σε εμένα. Δεν το έκανε αυτό. Ένα αστέρι.

Δεν είναι συμβατό με τα συνταγογραφημένα χάπια μου, δοκίμασα να το συγχρονίσω με τα χάπια μου και απλά δεν δουλεύει. Σ’ ευχαριστώ Apple!

Διαφημίστηκε εσφαλμένα. Κατέβασα την εφαρμογή και περίμενα να είναι εφαρμογή υπενθύμισης φαρμάκων με βάση το Cloud. Αντίθετα πρόκειται για αντιγραφή του Google play music. Την διέγραψα, δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν οι προγραμματιστές όταν έφτιαχναν αυτήν την εφαρμογή.

Από την άλλη πλευρά οι αξιολογήσεις με 5 αστέρια προσπαθούν να αντισταθμίσουν τις αρνητικές:

Μην λαμβάνετε υπόψη σας τις αξιολογήσεις με ένα αστέρι. Είναι Android fanboys που επιτίθενται στην Apple χωρίς αιτία. Επισημάνετε τα τρολς ως σπαμ.

Η εφαρμογή φαίνεται τέλεια. Δεν έχω το Beats pill, αλλά η εφαρμογή φαίνεται τέλεια. 5 αστέρια απέναντι στις αναίτιες αξιολογήσεις με 1 αστέρι.

Γιατί ότι φτιάχνει η Apple είναι χρυσό. Ή χρυσό ροζ.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Apple θα πρέπει να περιμένει παρόμοια και πιο μαζική αντίδραση όταν κυκλοφορήσει το Apple Music για Android.

jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status