Nexus 6P Τεστ Αντοχής: Γρατζουνιέται όπως το iPhone 5 και λυγίζει σαν το iPhone 6 Plus

Nexus 6P Τεστ Αντοχής: Γρατζουνιέται όπως το iPhone 5 και λυγίζει σαν το iPhone 6 Plus
ired.gr

Το τεστ για μερικούς είναι άδικο, αλλά δείτε το από μόνοι σας για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Εάν θέλετε μία επιστημονική δοκιμή με μία εκ βαθέων ανάλυση της αντοχής του Nexus 6P, τότε αυτό το βίντεο δεν είναι για εσάς. Εάν έχετε δει τα βίντεο που έβγαζαν το iPhone 5 επιρρεπές στις γρατζουνιές και το iPhone 6 Plus ευάλωτο στην πίεση, τότε θα απολαύσετε το βίντεο όπου το Nexus P6 σημαδεύεται και λυγίζει με μεγάλη ευκολία.

Η παράδοση συνεχίζεται στο YouTube, κάθε κορυφαία συσκευή smartphone περνάει από υπερβολικά τεστ αντοχής και ήρθε η σειρά του Nexus P6 από την Huawei.

O Jerry στο παραπάνω βίντεο δοκιμάζει την αντοχή της οθόνης στις γρατζουνιές και ραγίζει την οθόνη ακούσια. Συνεχίζει την δοκιμή στο πίσω μέρος της συσκευής όπου χαράζει το πίσω κάλυμμα με μία λεπίδα.

Στην συνέχεια θερμαίνει την οθόνη με έναν αναπτήρα προτού δοκιμάσει να λυγίσει την συσκευή, το οποίο το καταφέρνει με σχετική άνεση.

 ired nexus 6p 01

Η χρονολογική σειρά των δοκιμών έχει μεγάλη σημασία. Η οθόνη αφού έχει ραγίσει και αφού έχει ζεσταθεί δεν μπορεί να αντισταθεί καθόλου στο λύγισμα. Ως αποτέλεσμα βλέπουμε ότι η συσκευή λυγίζει εύκολα και ακριβώς στο σημείο όπου η οθόνη ήταν πιο ευάλωτη.

Σε κάθε περίπτωση όμως η δοκιμασία της συσκευής δεν ήταν σκηνοθετημένη και ο ίδιος YouTuber έχει περάσει και άλλες συσκευές από τις ίδιες ακριβώς δοκιμασίες. Το Nexus 6P φάνηκε πιο ευάλωτο από κάθε άλλη συσκευή που έχει περάσει από αυτό το τεστ αντοχής.

Βέβαια αυτές οι δοκιμασίες δεν αντικατοπτρίζουν τις συνθήκες της φυσιολογικής χρήσης μίας συσκευής, παρότι το βίντεο μας διασκεδάζει, δεν θα πρέπει να μας αποθαρρύνει από την αγορά του νέου Nexus 6P.

jericho