Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Apple Music 5 μήνες μετά

Το Apple Music 5 μήνες μετά
ired.gr

Η Apple καγχάζει για τα 6.5 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή

Η νέα streaming υπηρεσία μουσικής της Apple έφτασε τους 6.5 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Tim Cook.

 ired apple music 01

Διαβάστε επίσης: «Πώς να αναπαράγετε εκτός σύνδεσης μουσική, από την υπηρεσία Apple Music»

Εκτός από τους χρήστες που επέλεξαν να πληρώσουν το αντίτιμο για να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Apple Music, υπάρχουν άλλοι 8.5 εκατομμύρια χρήστες που ακόμη συμμετέχουν στη δωρεάν δοκιμή του προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά 15 εκατομμύρια φανς της μουσικής ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια μέσω του Apple Music.

ired apple music 02

Βέβαια, η Apple δεν έδωσε στοιχεία για το πόσοι από εκείνους που είχαν επιλέξει τη δοκιμαστική λειτουργία επέλεξαν τελικά να συνεχίσουν επί πληρωμή στο Apple Music. To site 9 to 5 Mac έκανε μια έρευνα ρωτώντας τους αναγνώστες για το αν θα παρέμεναν στη streaming υπηρεσία της Apple, μετά τη δοκιμαστική λειτουργία. Το 50% απάντησε ότι θα έμενε ενώ το 20% θα επέλεγε το Spotify. Πολλοί από τους τελευταίους είχαν ήδη χρησιμοποιήσει το Spotify στο παρελθόν, πριν δοκιμάσουν το Apple Music.

Διαβάστε επίσης: «Έχω Apple Music. Χρειάζομαι το iTunes Match;»

Το Apple Music ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Ιούνιο και προωθήθηκε ως την προσπάθεια της Apple να κυριαρχήσει στον χώρο της ψηφιακής μουσικής, περνώντας από το iTunes store στην εποχή της streaming μουσικής. Η Apple επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση από το Apple Music, προσφέροντας δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για 90 ημέρες. Ο χρόνος αυτός τελείωσε αυτόν τον μήνα για όσους είχαν σπεύσει να εγγραφούν τον Ιούνιο.

ired apple music 03

Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι το Apple Music, χάρη στους ήδη πολλούς iTunes χρήστες, θα έχει προβάδισμα αλλά είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα καταφέρει να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους της. Το Spotify, για παράδειγμα, διαθέτει πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες που πληρώνουν συνδρομή.

Η τιμή της συνδρομής για το Apple Music είναι 6.99 ευρώ τον μήνα αλλά υπάρχει και η επιλογή της οικογενειακής συνδρομής για έως και 6 άτομα, για 13,5 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης: «Apple music vs Spotify»

Η είδηση της τελευταίας στιγμής όμως είναι ότι το Apple Music επεκτείνει τις υπηρεσίες του και στα Android smartphones, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγους μήνες. Το Apple Music for Android θα είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο και τα πρώτα screenshots έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status