Νέο FLASH DRIVE για iOS συσκευές

Νέο FLASH DRIVE για iOS συσκευές
ired.gr

Η SANHO παρουσιάζει ταχύτατο USB 3-lightning FLASH DRIVE για iOS συσκευές.

Πέρυσι, η εταιρία Sanho παρουσίασε το iStick ένα USB flash drive με επιπλέον lightning σύνδεση για μεταφορά αρχείων μεταξύ iOS συσκευών και υπολογιστών. Το USB flash drive είχε χωρητικότητες από 8-128 GB.

Μετά την επιτυχία του iStick, η Sanho προχώρησε φέτος στη νεότερη έκδοσή του, το iShowFast, στις ΗΠΑ. Αναβάθμισε τη USB θύρα σε πρωτόκολλο 3.0 και το iShowFast έγινε περίπου 14 φορές ταχύτερο από το iStick, αλλά και από το αντίστοιχο iXpand της SanDisk, με ταχύτητες που φτάνουν τα 140 ΜΒps σε USB 3 και 30 MBps σε lightning.

 ired flash drive for ios 01

Η σχεδίαση του iShowFast είναι απλή με ένα χρυσαφί αλουμινένιο σώμα που μοιάζει αρκετά με το χρυσαφί που χρησιμοποιεί η Apple στις συσκευές της. Ένας σύρτης στη μια του πλευρά μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε είτε τη usb, είτε τη lightning σύνδεση, αν και αυτή η χωρίς καλύμματα σχεδίαση, αφήνει πάντα το ένα από τα δυο εκτεθειμένο κατά τη μεταφορά του σε μια τσέπη ή τσάντα.

ired flash drive for ios 02

Ένα μπλε LED δίπλα στο σύρτη αναβοσβήνει γρήγορα όταν το drive είναι συνδεδεμένο σε μια iOS συσκευή ή σε έναν υπολογιστή για να επιβεβαιώσει τη σύνδεση και το ότι τα δεδομένα μεταφέρονται.

ired flash drive for ios 03

Η εφαρμογή του iShowFast είναι απλή και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειριστούν τα αρχεία τους και στο flash drive και στην iOS συσκευή τους, αλλά και σε κάποιο λογαριασμό Dropbox που μπορεί να έχουν. Έχουμε τη δυνατότητα για αντιγραφή, επικόλληση, μετακίνηση, διαμοιρασμό και συμπίεση αρχείων και επίσης υποστηρίζεται και η προστασία μέσω συνθηματικού. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να τραβήξει φωτογραφίες, μουσική και άλλα αρχεία από τις βιβλιοθήκες του χρήστη και από το πρόχειρο (clipboard) και προσφέρει εφεδρικό αντίγραφο ενός βήματος των επαφών μας.

ired flash drive for ios 04

Η κυρίως οθόνη της εφαρμογής επιτρέπει πρόσβαση στην κάμερα της συσκευής κάνοντας εύκολη τη σύλληψη φωτογραφιών και βίντεο και την αποθήκευσή τους είτε στην iOS συσκευή, είτε στο iShowFast, είτε στο Dropbox.

ired flash drive for ios 05

Για τις φωτογραφίες, η εφαρμογή εμπεριέχει και κάποια βασικά φίλτρα και δυνατότητες επεξεργασίας κάνοντάς την εύχρηστη στο να επιβάλλουμε κάποια εφέ και κάποιες διορθώσεις και ρυθμίσεις.

ired flash drive for ios 06

Τελικά, το iShowFast είναι πολύ καλό και εύχρηστο προσφέροντας μια απλή μέθοδο μεταφοράς αρχείων από iOS συσκευές και υπολογιστές και επιπλέον προσφέρει extra αποθηκευτικό χώρο για απευθείας λήψη βίντεο με την κάμερα της iOS συσκευής μας σε περίπτωση μάλιστα που ο υπάρχων είναι μικρός. Αν λοιπόν έχετε ένα iPhone 6S με 16 GB αποθηκευτικού χώρου, τώρα μπορείτε να τραβάτε βίντεο 4Κ άφοβα χωρίς να φοβάστε μη γεμίσετε τον αποθηκευτικό του χώρο, καθώς μπορείτε να αποθηκεύετε απευθείας στο iShowFast.

Οι τιμές του στην Αμερική ξεκινούν από 80$ για το 16 GB και φτάνουν μέχρι τα 250$ για τα 128 GB.

από Elichord

Δείτε περισσότερα: