Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταφέρετε τα δεδομένα Υγείας από την τωρινή, στη νέα σας συσκευή iPhone 6s

Μεταφέρετε τα δεδομένα Υγείας από την τωρινή, στη νέα σας συσκευή iPhone 6s
ired.gr

Υπάρχει τρόπος να μεταφέρετε τα δεδομένα Υγείας στη νέο-αποκτηθείσα iPhone συσκευή σας. Δείτε πως:

Σχεδιάζετε να αποκτήσετε το νέο iPhone 6s; Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από την προεγκατεστημένη εφαρμογή “Υγεία”, της προηγούμενης iOS συσκευής σας. Η εφαρμογή Υγεία για όσους δεν γνωρίζουν, διαδραματίζει το ρόλο μιας κεντρικής βάσης δεδομένων, τα οποία συλλέγονται από μία πλειάδα εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Η χρησιμότητά της, εστιάζεται τόσο στον έλεγχο συνηθειών υγείας ενός χρήστη, όσο και στη φυσική κατάσταση του ατόμου.

Για πολλούς χρήστες η ανάκτηση δεδομένων από τα αντίγραφο ασφαλείας σε μία νέα συσκευή, δεν είναι η συνήθης πρακτική. Με τις λειτουργίες της υπηρεσίας iCloud, όλα τα δεδομένα σας συγχρονίζονται πολύ εύκολα στη νέο-αποκτηθείσα iOS συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: Κατανόηση της χρήσης μπαταρίας από τις εφαρμογές σε συσκευές iPhone ή iPad

Όμως υπάρχουν λόγοι για τους οποίους κάποιος χρήστης θα μπορούσε να κάνει επαναφορά των δεδομένων του από αντίγραφο ασφαλείας στο νέου iPhone 6s ή iPhone 6 Plus κι ένας από αυτούς είναι τα προσωπικά δεδομένα υγείας. Έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων "Υγείας", παράλληλα με τα υπόλοιπα δεδομένα του τωρινού iPhone σας. H λύση ακούει στον τίτλο "Κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας", ενέργεια η οποία θα κάνει πλήρη αποκατάσταση των δεδομένων σας, στην νέα συσκευή.

Παλαιότερα η διατήρηση αυτών των προσωπικών δεδομένων σε αντίγραφο ασφαλείας ήταν αδύνατη, και θα έπρεπε να σκεφθείτε σοβαρά μία επαναφορά της συσκευής ή την απόκτηση ενός νέου iPhone, εάν αυτά τα στοιχεία ήταν ύψιστης σημασίας για εσάς. Η Apple πλέον προσφέρει τη δυνατότητα διατήρησης κρυπτογραφημένου αντιγράφου ασφαλείας στην εφαρμογή iTunes.

Σημειώστε πως θα πρέπει να εισάγετε και να θυμάστε ένα κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας, κωδικός ο οποίος θα απαιτηθεί κατά την επαναφορά του αντιγράφου, στο οποίο εμπεριέχονται τα προσωπικά δεδομένα υγείας, της τωρινής συσκευής iPhone, ή στη νέα σας αναβαθμισμένη συσκευή. Εάν η υπηρεσία iCloud αποτύχει να επαναφέρει τα δεδομένα υγείας, να έχετε μία δεύτερη εναλλακτική λύση. (Από την εμπειρία μας, μία αποκατάσταση της iOS συσκευής σας μέσα από την εφαρμογή iTunes, είναι σαφώς ταχύτερη).

Διαβάστε επίσης: Κατανόηση της χρήσης μπαταρίας από τις εφαρμογές σε συσκευές iPhone ή iPad

Δημιουργήστε ένα κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας για τη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch

1. Συνδέστε τη συσκευή σας iPhone ή iPad στον υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου φόρτισης USB.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes κι επιλέξτε το εικονίδιο της συσκευής σας πάνω αριστερά στην οθόνη.

3. Στη ενότητα "Σύνοψη", εντοπίστε την επιλογή "Αντίγραφα ασφαλείας".

4. Αλλάξτε την επιλογή αυτόματης δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας "σε αυτόν τον υπολογιστή", και κάνετε κλικ στο check box "Κρυπτογράφηση εφεδρικού αντιγράφου iPhone".

5. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης εάν διατηρείτε κρυπτογραφημένο αντίγραφο ασφαλείας για πρώτη φορά. Ακολουθώντας τη διαδικασία μη αυτόματης μεθόδου διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας κι επαναφοράς, αγγίξτε το εικονικό πλήκτρο "Αντίγραφο τώρα".

6. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, συνδέστε τη νέα σας συσκευή και κατά τα στάδια διαμόρφωσης - όταν σας ζητηθεί - επιλέξτε επαναφορά από “αντίγραφο ασφαλείας”.

ired ios 9 encrypted backup 01

Διαβάστε επίσης: Εμφανίστε τη λειτουργία ανάγνωσης της εφαρμογής Safari και τα νέα χαρακτηριστικά της

Μόλις η συσκευή σας ενεργοποιηθεί στην οθόνη αφετηρίας, όλα τα δεδομένα θα έχουν επιστρέψει στη θέση τους, στη νέα σας συσκευή. Σε κάθε περίπτωση η διαμόρφωση ως νέα συσκευή για μας είναι σημαία και την προτείνουμε σε κάθε αναβάθμιση. Όμως εάν όπως προείπαμε είναι απαραίτητη για εσάς η διατήρηση δεδομένων υγείας, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα. Εάν προκύψουν απορίες επί της διαδικασίας, μη διστάσετε να μας το αναφέρετε στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status