Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες 3D Touch συμβατές εφαρμογές για συσκευές iPhone 6s

Οι καλύτερες 3D Touch συμβατές εφαρμογές για συσκευές iPhone 6s
ired.gr

O μεγαλύτερος κατάλογος εφαρμογών οι οποίες κάνουν χρήση της νέας τεχνολογίας αφής 3D Touch.

Για πιο λόγο θα πρέπει να αγγίζετε ξανά και ξανά, ενώ μπορείτε να αγγίξετε παρατεταμένα και να τελειώνετε, με τις παρακάτω εξαιρετικές 3D Touch συμβατές εφαρμογές, για iPhone 6s και iPhone 6s Plus;

Οι νέες συσκευές της Apple έρχονται με τεχνολογία οθόνης αφής 3D Touch, μία νέα τεχνολογία πολυδιάστατης αλληλεπίδρασης. Ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει την εν λόγω τεχνολογία σε πολλές από τις εφαρμογές της κι έχει διαθέσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε κάθε εφαρμογή του App Store να κάνει χρήση της τεχνολογίας 3D Touch, εν τούτοις δεν υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές που να την υποστηρίζουν.

Σίγουρα θα εμφανιστούν αρκετές, εμείς όμως σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες από αυτές που υποστηρίζουν ήδη τη νέα τεχνολογία. Έχετε τη δυνατότητα να εμφανίσετε συντομεύσεις, στην οθόνη αφετηρίας ή εντός των μενού αυτών. Πάμε να δούμε μερικές από αυτές.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα αντιμετωπίζουν χρήστες λειτουργικού iOS 9 με λογαριασμούς e-mail μορφής POP3

1.Ιnstagram

 Link

ired 3d touch enable apps 01

Tο κοινωνικό δίκτυο ανταλλαγής φωτογραφιών, το οποίο πλέον ανήκει στο Facebook, διέθεσε την εβδομάδα αυτή την πέμπτη αναβάθμισή του. Στη νέα έκδοσή της έχει λάβει σοβαρά υπόψιν την τεχνολογία 3D Touch για ενέργειες απευθείας από την οθόνη αφετηρίας, όπως Προβολή δραστηριότητας, αναζήτηση, και αποστολή προσωπικών μηνυμάτων (αποστολή προσωπικών μηνυμάτων με φωτογραφίες και video έως και 15 χρήστες).

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να αγγίξετε το όνομα ενός χρήστη και να δείτε προεπισκόπηση του προφίλ του, να τον ακολουθήσετε ή να του στείλετε direct μήνυμα. Σε προβολή πλέγματος με την τεχνολογία 3D Touch, θα λάβετε μία προεπισκόπηση της φωτογραφίας και σύροντάς τη, μπορείτε να σχολιάσετε και να αποστείλετε ένα μήνυμά σας.

2.Pinterest

 Link

ired 3d touch enable apps 02

To πιο δημοφιλές δίκτυο συλλογής στον κόσμο το Pinterest, έχει προσθέσει υποστήριξη 3D Touch με δράσεις στην οθόνη αφετηρίας. Αγγίζοντας την εφαρμογή με το δάχτυλό σας, μπορείτε να αναζητήσετε pins ή να δημιουργήσετε έναν νέο πίνακα. Εντός του περιβάλλοντος ενός πίνακα, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση αντικειμένων, ενός συνδέσμου ή να στείλετε στοιχεία.

Θα πρέπει να σημειώσετε πως οι παραπάνω επιλογές δεν εμφανίζονται κατά το πρότυπο της τεχνολογίας 3D Touch, αλλά σε επιπρόσθετο προσαρμοσμένο ακτινωτό περιβάλλον περιμετρικά του δαχτύλου σας. Δεν έχετε παρά να σύρετε το δάχτυλό σας προς μία επιλογή προκειμένου να στείλετε άμεσα μήνυμα.

3.Dropbox

 Link

ired 3d touch enable apps 03

Άξια έχει λάβει τον τίτλο ως την πιο δημοφιλή μη Apple υπηρεσία αποθήκευσης στο λειτουργικό iOS. Η υπηρεσία Dropbox έχει προσθέσει στην εφαρμογή που αφορά την τεχνολογία 3D Touch, λειτουργία προεπισκόπησης και σταθεροποίησης. Οι λειτουργίες αυτές περιλαμβάνουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση του αρχείου, εμφάνιση αρχείων χωρίς σύνδεση, φόρτωση φωτογραφιών και αναζήτηση.

Στην εφαρμογή Dropbox, μπορείτε να να κάνετε προεπισκόπηση σε αρχεία πολυμέσων, όπως φωτογραφίες και μουσική κι επιπλέον εάν σύρετε την οθόνη προς τα επάνω, να εμφανίσετε τη δυνατότητα αποστολής, να μετονομάσετε ένα αρχείο να μετακινήσετε ή να το διαγράψετε. Έτσι η εφαρμογή της υπηρεσίας Dropbox, γίνεται πιο βολική κατά τη χρήση της.

iMovie

 Link

ired 3d touch enable apps 04

H εφαρμογή iMovie είναι μία Apple in-house εφαρμογή, η οποία έρχεται προεγκαταστημένη στις μεγαλύτερης χωρητικότητας εκδόσεις iPhone 6s και υποστηρίζει πλήρως την τεχνολογία 3D Touch. Η εφαρμογή στην οθόνη αφετηρίας περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας νέας ταινίας, καθώς και πρόσβαση στα τρία τελευταία δημιουργήματά σας.

Μέσα από την εφαρμογή iMovie, μπορείτε να προκαλέσετε προεπισκόπηση σε μία ταινία σας και να δείτε κάποια αποσπάσματα πριν την ανοίξετε, ώστε να επιβεβαιώσετε πως πρόκειται για την επιθυμητή ταινία. Εξαιρετικά βολική ενέργεια, ιδιαιτέρως εάν οι τίτλοι ταινιών ξεκινούν με το ίδιο πρόθεμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα προώθησης ή επαναφοράς κάνοντας χρήση την πίεση, κάτι που κατά τη γνώμη μας επιβάλλεται να προσθέσει στην τελική η Apple σε όλες τις εφαρμογές πολυμέσων.

Διαβάστε επίσης: Εγκαταστήστε τα νέα wallpapers των συσκευών iPhone 6s/Plus, στη δική σας συσκευή iPhone (παλαιότερες εκδόσεις)

4. Voice Dream Writer

 Link

ired 3d touch enable apps 05

Κατά την ανακοίνωση της τεχνολογίας 3D Touch, παράλληλα αναφέρθηκε και η δυνατότητα VoiceOver reader screen technology, για χρήστες με προβλήματα όρασης ή τυφλούς. Η εφαρμογή Voice Dream Writer, η οποία έχει την ικανότητα να διαβάζει τα κείμενα σε μια προσπάθεια να βοηθήσει αυτή την κατηγορία χρηστών να παράγουν ποιοτικό έργο, χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία 3D Touch, με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ενέργειες στην οθόνη αφετηρίας, αφορούν δημιουργία νέου εγγράφου ή συνέχεια σύνταξης εγγράφου από τα πρόχειρα. Επίσης μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των εγγράφων σας ώστε να επιβεβαιώσετε πως είναι το επιθυμητό αρχείο πριν το ανοίξετε. Επιπλέον μπορείτε να αγγίξετε τα πλήκτρο fast forward, ώστε να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάγνωσης στην οθόνη, πραγματικά πολύ καλό χαρακτηριστικό.

5. PCalc

Link

ired 3d touch enable apps 06

Μια από τις αγαπημένες σε μας εφαρμογές αριθμομηχανής, αγκαλιάζει την τεχνολογία 3D Touch, με αρκετούς έξυπνους τρόπους. Όπως και στις προηγούμενες εφαρμογές, έχετε κάποιες επιλογές στην οθόνη αφετηρίας αλλά επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε εσείς τις επιλογές αυτές, με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Έχετε τη ικανότητα να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε ενέργεια στις 4 επιλογές, όπως νέο υπολογισμό, επικόλληση στο πρόχειρο, τελευταία μετατροπή, τελευταία διάταξη, τελευταίος υπολογισμός στη μνήμη, τελευταίο αποτέλεσμα, ανοιχτές μετατροπές και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές επιλογές τις οποίες μπορείτε να τις εντάξετε στη λειτουργία. (Η δωρεάν έκδοση δεν περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, αλλά μπορείτε να τα έχετε στη διάθεσή σας με τη μορφή in-app αγορών ή να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση της).

6. Workflow 

 Link

ired 3d touch enable apps 07

Κατά την ίδια λειτουργία με την εφαρμογή Automator για υπολογιστές Mac, η εφαρμογή Workflow, στη συσκευή σας iPhone, επιτρέπει να επαναλαμβάνετε εργασίες ρουτίνας, με έναν τρόπο μαγικό. Με τη χρήση της τεχνολογίας 3D Touch, μπορείτε να απολαύσετε δράσεις στην οθόνη αφετηρίας, με τις σημαντικότερες workflows (ροές εργασιών).

Και εδώ μπορείτε να κάνετε μία προεπισκόπηση των εργασιών σας, πιέζοντας το εικονίδιο της εφαρμογής ώστε να βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει το σωστό. Σύροντας την οθόνη εντός της εφαρμογής, μπορείτε να λάβετε αποτελέσματα όπως μετονομασία, διπλότυπο, διαγραφή, ή να προχωρήσετε σε κοινή χρήση μιας εργασίας σας. Ο αυτοματισμός σε άλλο επίπεδο!

7. OpenTable 

 Link

ired 3d touch enable apps 08

H εφαρμογή OpenTable εκτός από τη λειτουργία της με την εικονικό βοηθό Siri στη συσκευή iPhone, περιλαμβάνει και λειτουργίες τεχνολογίας 3D Touch. Οι επιλογές της οθόνης αφετηρίας σας επιτρέπουν την πρόσβαση στα αγαπημένα σας ή στις επερχόμενες κρατήσεις.

Με την προεπισκόπηση μπορείτε να εστιάσετε το βλέμμα σας στην περιγραφή, πριν προχωρήσετε σε μία κράτηση και αν δεν σας ικανοποιεί να προχωρήσετε στην επόμενη πρόταση χωρίς την ανάγκη να μετακινηθείτε στην προηγούμενη ενότητα. Πολύ βολικό θα λέγαμε. Μπορείτε επιπλέον να κάνετε μία προεπισκόπηση στις επόμενες δράσεις ή διαθέσιμες ώρες κράτησης άμεσα, κάτι που είναι ακόμη πιο βολικό.

Διαβάστε επίσης: Επιλύστε το πρόβλημα εξαφάνισης της εφαρμογής “Κάμερα” από την οθόνη αφετηρίας στο iOS 9

Hipstamatic

 Link

ired 3d touch enable apps 09

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή τετράγωνης λήψης και προσθήκης φίλτρων στις φωτογραφίες. Η εφαρμογή Hipstamatic, έγινε πραγματικά πιο εύχρηστη από ποτέ, χάρη στην τεχνολογία 3D Touch. Κάνοντας χρήση των επιλογών της οθόνης αφετηρίας, μπορείτε να κάνετε λήψη τροφίμων, ενός ηλιοβασιλέματος, πορτρέτου ή να επεξεργαστείτε την τελευταία σας λήψη.

Εάν ανοίξετε την εφαρμογή, οι επιλογές σας αυξάνονται με τη δυνατότητα προεπισκόπησης οποιασδήποτε λήψης σας, προκειμένου να βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει τη σωστή, να έχετε πρόσβαση σε δραστηριότητες όπως να επισημάνετε αγαπημένα, να κάνετε επεξεργασία να μοιραστείτε ή στείλετε μία λήψη στον κάδο.


8. Scanner Pro 

 Link

ired 3d touch enable apps 10

Κάνοντας χρήση της νέας κάμερας του iPhone των 12 megapixel, μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας με μεγαλύτερη σαφήνεια από ποτέ. Με την εφαρμογή Scanner Pro, και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας 3D Touch, μπορείτε να προσπελάσετε γρήγορα ενέργειες όπως έναρξη νέας σάρωσης ή να σαρώσετε μία υπάρχουσα φωτογραφία.

Εντός της εφαρμογής, επιλογές όπως προεπισκόπηση σαρώσεων είναι δυνατές, προκειμένου να βεβαιωθείτε πως έχετε επιλέξει το σωστό αρχείο και σύροντας το δάχτυλό σας να λάβετε επιπλέον επιλογές όπως επεξεργασία, επανασάρωση, κοινή χρήση και διαγραφή.

9. Evernote

 Link

ired 3d touch enable apps 11

Η αγαπημένη cross-platform εφαρμογή διατήρησης σημειώσεων, προσέθεσε τη νέα τεχνολογία, προκειμένου να δώσει στους χρήστες επιπλέον επιλογές, κάνοντας τη χρήση της ακόμη πιο βολική. Συγκεκριμένα, από την οθόνη αφετηρίας μπορείτε να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας ή να ορίσετε μία υπενθύμιση.

Μέσα από την εφαρμογή όπως και από τις προηγούμενες, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των σημειώσεών σας, και των κοινών σημειώσεων και σύροντας το δάχτυλό σας προς τα επάνω, να έχετε πρόσβαση σε επιλογές συντομεύσεων, υπενθυμίσεων και κοινής χρήσης μιας σημείωσης.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται όρια στη χρήση της τεχνολογίας για τους νέους

Και πολλές ακόμη

ired 3d touch enable apps 12

Οι παραπάνω είναι η αφρόκρεμα των εφαρμογών που κάνουν χρήση της νέας τεχνολογίας, όμως υπάρχουν πολλές ακόμη, οι οποίες χρησιμοποιούν αξιόλογα τη νέα τεχνολογία ευαισθησίας πίεσης στην οθόνη αφετηρίας.

Lunch Center Pro

Link

Επιλογές στην οθόνη αφετηρίας για να ξεκινήσετε αγαπημένες LCP επιλογές.

Camera+

Link

Ενέργειες στην οθόνη αφετηρίας για άμεση, λήψη φωτογραφίας, selfies, macro, και light box.

Twitter

Link

Γρήγορη δράση στην οθόνη αφετηρίας.

Endless Alphabet

Link

Ευαισθησία πίεσης για να αρχίσουν τα γράμματα να χορεύουν.

Magic Piano

Link

Όσο πιο πολύ πιέζετε τόσο πιο έντονα ακούγεται μία νότα

Omni Apps 

Link

Ενέργειες στην οθόνη αφετηρίας όπως OmniFocus, OmniOutliner, OmniGraffle, και OmniPlan.

Things

Link

Διάφορες ενέργειες προκειμένου να κάνετε εργασίες.

Apple Store

Link

Ενέργειες από την αρχική οθόνη για πρόσβαση στο e-shop στα φυσικά καταστήματα και τις παραγγελίες.

Shazam

Link

Ενεργοποιεί λειτουργίες όπως Shazam now, και visual Shazam.

Nομίζω πως έχουμε παραθέσει μία τεράστια λίστα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν ήδη τη νέα τεχνολογία αφής της Apple, 3D Touch. Εάν παρεμπιπτόντως μας έχει διαφύγει κάποια σημαντική, παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια, προκειμένου να την/τις συμπληρώσουμε.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status