Τα 15 καλύτερα Facts για το iPhone

Τα 15 καλύτερα Facts για το iPhone
ired.gr

Το ired.gr έφτιαξε μια λίστα για να σας υπενθυμίσει πως αν δεν υπήρχε το iPhone, η καθημερινότητά μας δεν θα ήταν όπως την ξέρουμε.

Φτάσαμε αισίως στην όγδοη χρονιά που υπάρχει στη ζωή μας το iPhone. Σίγουρα χρησιμοποιείτε ένα αλλά ακόμη κι αν όχι, έχετε ένα smartphone που έχει επηρεαστεί από το iPhone και έχει γίνει βασικό κομμάτι της ζωής σας.

Στο ired.gr είναι έκδηλη η αγάπη μας για τη πολυμήχανη αυτή συσκευή και για αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη που υπάρχουν, αφού κάνουν την καθημερινότητά μας μαζί του ακόμη πιο εύκολη.

1. Δεν θα χαθούμε ποτέ ξανά (χάρη στο Google Maps)

ired best things about iphone 01

Μπορεί να μην το έχετε ζήσει ή να το έχετε ξεχάσει, αλλά στο παρελθόν θα έπρεπε να τυπώσουμε οδηγίες, αν δεν ξέραμε ακριβώς που βρισκόταν ο προορισμός μας. Πιο παλιά, μάλιστα, κάποιοι από εμάς είχαμε ένα μεγάλο βιβλίο με χάρτες για να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Τώρα, όλος ο κόσμος βρίσκεται στην τσέπη μας, και μια μπλε κουκίδα μας υποδεικνύει την ακριβή θέση μας στον χάρτη.

2. Είναι λεπτό, ελαφρύ και όμορφο.

ired best things about iphone 02

Το design του είναι τόσο ελκυστικό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Όταν το κρατάμε στα χέρια μας είναι όσο συμπαγές χρειάζεται αλλά συγχρόνως και ελαφρύ.

3. Δεν μπορείς να πεις «δεν ήξερα» όταν έχεις ένα iPhone.

ired best things about iphone 03

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στα ακροδάχτυλα σου όταν έχεις ένα smartphone.

4. Είναι μια από τις καλύτερες συσκευές για video games.

ired best things about iphone 04

Τα video games, όσο εξελίσσονται, γίνονται περισσότερα ακριβά, πολύπλοκα και χρονοβόρα. Το iPhone αντέστρεψε την όλη κατάσταση. Τα παιχνίδια είναι πλέον φθηνά, αν όχι δωρεάν και απλά.

5. Είναι ο δεύτερος καλύτερος τρόπος πρόσβασης στο Twitter και στο Facebook

ired best things about iphone 05

Η αλήθεια είναι ότι τα δυο δημοφιλή social media είναι πιο εύκολα στη χρήση όταν είναι ανοικτά σε μια σελίδα του υπολογιστή μας. Όμως το iPhone είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή αφού μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τα feed μας από όπου κι αν βρισκόμαστε.

6. Χάρη σε αυτό έχουν δημιουργηθεί επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων

ired best things about iphone 06

Αν δεν υπήρχε το iPhone, δεν θα υπήρχε το Instagram. Κι αν δεν υπήρχε το Instagram, ο CEO του, Kevin Systrom, και η ομάδα του, δεν θα μετρούσαν μισθοδοσία 1$ δισεκατομμυρίου από το Facebook. Αυτό το πολύτιμο οικοσύστημα αναπτύχθηκε μέσα από το iOS και δεν είναι το μοναδικό.

7. Η κοινοποίηση φωτογραφιών είναι καλύτερη και ευκολότερη

ired best things about iphone 07

Η ψηφιακή κάμερα ήταν ένα μεγάλο βήμα για τις φωτογραφίες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε ακόμη να περάσεις τις φωτογραφίες σε έναν υπολογιστή και μετά να τις μοιραστείς με τους φίλους σου. Με το iPhone μπορείς να τις στείλεις με τόσους πολλούς τρόπους: Twitter, mail, Facebook, Instagram, iMessage. Μάλιστα με τη Family Photo Stream στο iPhone μπορείς εύκολα να μοιράζεσαι φωτογραφίες και video με άλλα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: «Τι είναι το Family Sharing και ποια η διαδικασία ενεργοποίησής του;»

8. Η εκκίνησή του γίνεται στιγμιαία

ired best things about iphone 08

Ακόμη και οι πιο σύγχρονοι υπολογιστές θέλουν τον χρόνο τους κατά την εκκίνηση, μέχρι να μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε. Με το iPhone, χρειάζεται απλά να ...σύρετε για ξεκλείδωμα και είστε έτοιμοι!