Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρυθμίστε την ευαισθησία της λειτουργίας 3D Touch στο νέο iPhone σας (iPhone 6s - iPhone 6s Plus)

Ρυθμίστε την ευαισθησία της λειτουργίας 3D Touch στο νέο iPhone σας (iPhone 6s - iPhone 6s Plus)
ired.gr

Μήπως γίνεται μη εσκεμμένη ενεργοποίηση της λειτουργίας 3D Touch στο νέο σας iPhone; Δείτε πώς θα ρυθμίσετε την ευαισθησία της.

H νέα τεχνολογία 3D Touch - την οποία θα συναντήσετε εάν αποκτήσετε τη νέα συσκευή iPhone 6S ή iPhone 6S Plus, - σας επιτρέπει να ασκείτε δύναμη στην οθόνη της συσκευής και ανάλογα με την πίεση, να σας επιστρέφει και διαφορετικά αποτελέσματα. Παρακάτω σας παραθέτουμε πως να προσαρμόσετε την πίεση αυτή, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Από προεπιλογή στη συσκευή iPhone 6s, η νέα τεχνολογία 3D Touch, είναι ενεργοποιημένη και ρυθμισμένη σε μία μέση τιμή άσκησης πίεσης. Υπάρχει όμως η δυνατότητα μέσω μίας καλά κρυμμένης επιλογής στο βάθος του λειτουργικού iOS, να αλλάξετε την ένταση της πίεσης της λειτουργίας 3D Touch. Στη συγκεκριμένη διαδρομή της ενότητας “Προσβασιμότητα", Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > οι χρήστες νέων συσκευών iPhone 6s και iPhone 6s Plus, θα συναντήσουν μία νέα επιλογή 3D Touch.

ired ios9 3d touch sensitivity 01

Διαβάστε επίσης: 3D Touch & μεμβράνες προστασίας οθόνης, μια σχέση αγάπης

Μπορούν να επιλέξουν αν επιθυμούν να απενεργοποιήσουν πλήρως την αντίδραση της τεχνολογίας 3D Touch ή να ρυθμίσουν την ευαισθησία που απαιτείται για να λειτουργήσει ο μηχανισμός. Συγκεκριμένα η Apple προτείνει τις εξής επιλογές: Light, Medium και Firm. Προκειμένου να αποφασίσετε ποια ρύθμιση ταιριάζει για εσάς, η ίδια τοποθεσία ρυθμίσεων περιλαμβάνει κι ένα δοκιμαστικό πεδίο, ακριβώς κάτω από το ρυθμιστικό της πίεσης, "3D Touch Sensitivity Test".

Έτσι οι χρήστες ρυθμίζουν την πίεση που επιθυμούν και στη συνέχεια δοκιμάζουν και αλλάζουν την ευαισθησία. Όπως και σε άλλες ενότητες του λειτουργικού iOS, η δοκιμή ευαισθησίας περιλαμβάνει δύο επίπεδα: Την προεπισκόπηση και τη σταθεροποίηση (peek και pop).

ired ios9 3d touch sensitivity 02

Πιέζοντας ελαφριά τη φωτογραφία των λουλουδιών στη συγκεκριμένη ενότητα, γίνεται μία προεπισκόπηση μεγέθυνσης, ενώ πιέζοντας περισσότερο η μικρογραφία σταθεροποιείται στην κανονική της διάσταση (πλήρης οθόνη). Μπορείτε να την κλείσετε στη συνέχεια, αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο για τον λόγο αυτό στο κάτω μέρος της οθόνης. Για κάποιους, η προεπιλεγμένη ρύθμιση, ενδεχομένως να απαιτεί πολύ σταθερό χέρι, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το μενού 3D Touch.

Διαβάστε επίσης: 7 κόλπα με το 3D Touch

Για άλλους χρήστες η πίεση με την οποία έχουν συνηθίσει να αγγίζουν τη συσκευή τους, να ενεργοποιεί μη εσκεμμένα τη λειτουργία. Σε τέτοιες περίπτωση η ρύθμιση firm είναι σίγουρα προτιμότερη. Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε περισσότερα, για την τεχνολογία 3D Touch, η οποία έχει προστεθεί σε συσκευές iPhone 6s ή iPhone 6s Plus, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Ενσωμάτωση της τεχνολογίας “Force touch” στο επερχόμενο iPhone 6s (φήμες)

Σας παρουσιάσαμε με κάθε λεπτομέρεια, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία της οθόνης στο άγγιγμα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αντίδραση 3D Touch. Εάν πιστεύετε πως κάτι από τα παραπάνω χρήζει περισσότερης ανάλυσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας, στα σχόλια.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status