Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 apps για Games Night στο σπίτι

5 apps για Games Night στο σπίτι
ired.gr

Τα Σαββατιάτικα βράδια του 21ου αιώνα, οι παρέες μαζεύονται στα σπίτια και παίζουν ...όχι επιτραπέζια, αλλά παιχνίδια από το smartphone!

Όπως η τεχνολογία εξελίσσεται, οι οικογένειες και οι παρέες έχουν περάσει το gaming σε άλλο επίπεδο, χρησιμοποιώντας το smartphone τους προς όφελός τους. Σας προτείνουμε 5 εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να περάσετε διασκεδαστικά και δημιουργικά τον χρόνο σας.

Ο κεφάλας

ired games night iphone 01

Μπορείτε άνετα να παίξετε το παιχνίδι με post-it κολλημένα στο μέτωπό σας αλλά υπάρχει και αντίστοιχο παιχνίδι στο App Store και μάλιστα ελληνικό που λέγεται «Ο κεφάλας». Το app είναι ελληνική μεταφορά του αμερικάνικου Heads Up που έγινε διάσημο από το show της Ellen Degeneres και προσφέρεται για διασκέδαση σε μικρές και μεγάλες παρέες. Θα πρέπει να μαντέψετε το όνομα που αναγράφεται στην οθόνη του κινητού σας, κάνοντας ερωτήσεις στους φίλους σας. Συνδυάζοντας το taboo και την παντομίμα, θα πρέπει να ονομάσετε διασημότητες, να βρείτε ένα ελληνικό τραγούδι ή το ζώο που αναγράφεται στην κάρτα, γελώντας και διασκεδάζοντας με την καρδιά σας.

Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ

Διαβάστε επίσης: «Παρανοήσεις για την Τεχνολογία»

Quizdom

ired games night iphone 02

Άλλη μια ελληνική εφαρμογή που τεστάρει τις γνώσεις σου έναντι των φίλων σου. Μπορείτε να αναμετρηθείτε με την παρέα σας και απαντώντας σωστά να κερδίσετε πόντους που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή!

Κατεβάστε το δωρεάν από εδώ για iOS

Για Android από εδώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ: «Quizdom: η πιο πετυχημένη ελληνική εφαρμογή»

Dubsmash

ired games night iphone 03

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις το Dubsmash. Έχει γίνει τόσος μεγάλος ντόρος τους τελευταίους μήνες που αποκλείεται να μην το έχετε ακούσει. Μπορεί να σας διασκεδάσει για μια ολόκληρη βραδιά: εσείς και οι φίλοι σας θα φτιάχνετε βιντεάκια, ντουμπλάροντας δημοφιλή αρχεία ήχου. Στη λίστα υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικά που θα κάνουν την εμπειρία έξτρα διασκεδαστική!

Κατεβάστε το για iOS εδώ

Για Android εδώ

Διαβάστε επίσης: «Memory Mirror ‘Μαγικός Καθρέπτης’»

Unspeakable

ired games night iphone 04

Δεν υπάρχει βραδιά με παιχνίδια χωρίς το Ταμπού. Με το Unspeakable δεν χρειάζεστε κάρτες, παρά μόνο το κινητό σας. Χωριστείτε σε ομάδες και ξεκινήστε. Μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών και η εφαρμογή υποστηρίζει τα ελληνικά.

Κατεβάστε το δωρεάν για iOS εδώ

Bestfriends

ired games night iphone 05

Αν εσείς και η παρέα σας είστε φανατικοί με το Facebook, τότε αυτό είναι το παιχνίδι σας! Πρόκειται για ένα quiz που τεστάρει τις γνώσεις σας στο τι έχουν ποστάρει οι φίλοι σας στις σελίδες τους. Όσα περισσότερα θυμάστε, τόσους περισσότερους πόντους κερδίζετε!

Κατεβάστε το δωρεάν για iOS από εδώ

Από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status