Δωρεάν μόνο για σήμερα: Instant Webcam, Amazing Dot - Pro & Zombie Highway (08/10)

Δωρεάν μόνο για σήμερα: Instant Webcam, Amazing Dot - Pro & Zombie Highway (08/10)
ired.gr

Προλάβετε τις προσφορές της ημέρας. Κατεβάστε εφαρμογές σε προσφορά, δωρεάν μόνο για σήμερα. (Μη χάσετε το ατμοσφαιρικό Zombie Highway!)

Instant Webcam

by PhobosLab

 ired iphone free apps 01

Ξεκινάμε με μια απλή στο σετάρισμα εφαρμογή η οποία αναλαμβάνει να δείχνει σε ζωντανή μετάδοση το video που συλλαμβάνουμε με το iPhone μας, σε άλλες συσκευές, στην εμβέλεια του Wi-Fi που βρισκόμαστε. Επιλέγουμε ποιότητα video και η εφαρμογή μας ενημερώνει για την διεύθυνση που θα πρέπει να πατήσει κάποιος σε έναν browser, ενώ βρίσκεται στο Wi-Fi μας. Εμείς μπορούμε να στριμάρουμε από το μπαλκόνι μας ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο και όσοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο το video, ακόμα και από το PC τους.

Μέγεθος: 944 KB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Amazing Dot - Pro

by JASON SIA

 ired iphone free apps 02

Λοιπόν.... το παιχνιδάκι είναι σε προσφορά και σήμερα διατίθεται δωρεάν αντί των 3€ που είναι η κανονική τιμή του. Δεν έχει αγορές μέσα από την εφαρμογή, δεν έχει διαφημίσεις. Ο χειρισμός είναι πανεύκολος, απλά σύρουμε το δάχτυλό μας αριστερά ή δεξιά και κουνάμε τη μπίλια μας για να αποφύγουμε τα εμπόδια. Ή είναι πανδύσκολο ή γέρασα. Όποιος καταφέρει να παίξει πάνω από 10 δευτερόλεπτα χωρίς να χάσει, παρακαλώ να το αναφέρει στα σχόλια!

Μέγεθος: 3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Zombie Highway

by Auxbrain Inc

 ired iphone free apps 03

Μην αποθαρρυνθείτε από τις αγορές εντός της εφαρμογής. Βοηθούν στο να προχωρήσει το παιχνίδι πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι απαραίτητες. Οδηγείτε το αυτοκίνητό σας και ζόμπι σας την πέφτουν από παντού. Πριν ξεκλειδώσετε κάποιο όπλο, απλά περάστε δίπλα από άλλα οχήματα για να ξεφορτωθείτε τα... γλυκούλικα που έχουν κολλήσει πάνω στο όχημά σας. Στη συνέχεια, ο συνοδηγός σας θα μπορεί και να τα πυροβολεί. Αρκετά καλό.

Μέγεθος: 89,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 12+ (φανταστική βία)

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »