Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζωντανή μετάφραση στο Skype σε 6 γλώσσες

Ζωντανή μετάφραση στο Skype σε 6 γλώσσες
ired.gr

Μια νέα καριέρα ανοίγεται για εσάς ...το νέο update του Skype μπορεί να σας «ντουμπλάρει» σε 6 ξένες γλώσσες. Το ξέρατε;

Στο βιβλίο του Douglas Adams «Γυρίστε τον Γαλαξία με ωτοστόπ» (το οποίο έχει γίνει και εκπληκτική ταινία), διάφορα εξωγήινα μέλη του γαλαξία καταφέρνουν να συνεννοηθούν έχοντας ένα ψάρι-βαβέλ στο αυτί τους. Η τελευταία ενημέρωση στο Skype φέρνει αυτή την ιδέα επιστημονικής φαντασίας λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αλλά χωρίς το ψάρι!

Διαβάστε επίσης: «Τα πάντα για τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP»

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, όσοι χρήστες έχουν τα Windows 10 στο PC τους μπορούν να κάνουν μετάφραση μεταξύ έξι ξένων γλωσσών, σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, ενώ μιλάτε σε έναν φίλο στα Αγγλικά, αυτό μπορεί να ακούει Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Κινέζικα (Μανδαρίνικη διάλεκτο).

ired skype new update 01

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που σε τρομάζει! Απλά πρέπει να κάνετε log in στο Skype και πατώντας στη μικρή υδρόγειο να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε. Στη συνέχεια θα κάνετε την κλήση που επιθυμείτε. Ενώ συνομιλείτε με τον φίλο σας ή τον συνεργάτη σας, θα εμφανίζονται υπότιτλοι ώστε να κατανοείτε πλήρως τι σας λέει, ακόμη κι αν η γλώσσα που μιλάει σας είναι άγνωστη.

Διαβάστε επίσης: «10 tips για να εντυπωσιάσετε σε μια συνέντευξη μέσω Skype»

ired skype new update 02

Το επίπεδο της μετάφρασης δεν είναι τέλειο αλλά όσο περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία, τόσο περισσότερο θα βελτιώνεται. Αν ανησυχείτε για θέματα ασφάλειας, ο μεταφραστής του Skype δεν ηχογραφεί τις λέξεις που ακούει, αλλά χρησιμοποιεί τυχαία επιλεγμένα αποσπάσματα ήχου από ένα μικρό ποσοστό των συνομιλιών.

Διαβάστε επίσης: «Facetime, Skype, Hangouts, όλες οι πληροφορίες για να φέρετε κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα»

Το Skype δίνει τη δυνατότητα να μιλήσει κάποιος μια γλώσσα που δεν γνωρίζει, κάτι προφανώς που θα μετατραπεί σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Όμως, αυτή η διευκόλυνση θα έχει θετικό αντίκτυπο στα social media, στο Online gaming αλλά και στα interview για δουλειά και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις: ο παρουσιαστής θα μιλάει σε μια γλώσσα και ο ερωτώμενος θα μιλάει μια άλλη.

ired skype new update 03

Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, απεγκαταστήστε το Skype, αν το έχετε ήδη και κατεβάστε το Skype Translator από εδώ.

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status