iRing από την Apple, έρχεται;

iRing από την Apple, έρχεται;
ired.gr

Αν σκέφτεστε να κάνετε σύντομα πρόταση γάμου, περιμένετε λίγο ακόμη, γιατί μάλλον έρχεται το iRing από την Apple!

Η Apple, πρόσφατα, έκανε μια αίτηση για κατοχύρωση της πατέντας για ένα «έξυπνο» δαχτυλίδι, που θα διαθέτει αισθητήρες και θα κάνει χρήση της αφής και των φωνητικών εντολών για τη λειτουργία του.

ired tech news iring apple 01

Η αίτηση που έχει ημερομηνία την 1η Απριλίου και δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, περιγράφει ένα δαχτυλίδι που θα μπορεί να φορεθεί στον δείκτη, θα περιλαμβάνει οθόνη αφής, επεξεργαστή, δέκτη, φορτιστή και θα μπορεί να ελέγχει άλλες συσκευές. Η περιγραφή θυμίζει αρκετά μια μίνι εκδοχή του Apple Watch.

ired tech news iring apple 02

Το δαχτυλίδι θα συνδέεται με άλλες μεγαλύτερες συσκευές, όπως iPhones, Apple TV boxes και άλλα iGadgets, μέσω Wi-Fi, Bluetooth και άλλες ασύρματες συνδέσεις. Όσοι το φορούν θα μπορούν να ακουμπούν την οθόνη αφής, να δίνουν φωνητικές εντολές και να πραγματοποιούν χειρονομίες για να δώσουν εντολές στο δαχτυλίδι.

Διαβάστε επίσης: «Αδιάβροχο iPhone;»

Ένα μικρό παράδειγμα που έδωσε η Apple στην περιγραφή είναι το εξής: αν δυο χρήστες φορούν από ένα δαχτυλίδι iRing θα μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες, να στέλνουν ο ένας στον άλλον μηνύματα, ακόμη και χρήματα. Το δαχτυλίδι επίσης θα διαθέτει μια ποικιλία από αισθητήρες για να ελέγχει τους καρδιακούς παλμούς, τη θερμοκρασία, την εφίδρωση και άλλους βιομετρικούς παράγοντες.

ired tech news iring apple 03

Το ότι υπάρχει αίτηση για πατέντα του iRing, δεν σημαίνει ότι το δαχτυλίδι θα βγει 100% στην αγορά. Οι αιτήσεις για πατέντες δεν εγγυώνται ότι θα πάρουν το πολυπόθητο ναι για τη συνέχεια, ούτε ότι οι εταιρείες θα προχωρήσουν στην κατασκευή της ιδέας τους.

Διαβάστε επίσης: «Walk & Text: Επικίνδυνες αποστολές»

Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα από την Apple για αυτό το εντυπωσιακό gadget, που αν κυκλοφορήσει, θα συγκινήσει πολλούς. Οπότε εσείς, για καλό και για κακό, καθυστερήστε την πρόταση γάμου, μέχρι να το δούμε στα ράφια του Apple Store.

Διαβάστε επίσης: «Θα ξεκλειδώνουμε το iPhone με ένα selfie»

Από mirelen.

Δείτε περισσότερα: