Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν μόνο για σήμερα: 5coins, Net Master & Video Stitch 2 Pro (05/10)

Δωρεάν μόνο για σήμερα: 5coins, Net Master & Video Stitch 2 Pro (05/10)
ired.gr

Προλάβετε τις προσφορές της ημέρας. Κατεβάστε εφαρμογές σε προσφορά, δωρεάν μόνο για σήμερα. (Δαμάστε το οικιακό σας δίκτυο με το καταπληκτικό Net Master!)

5coins

by Yuzhou Zhu

 ired iphone free apps 01

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες μας. Αν η οικονομία (σε προσωπικό / οικογενειακό επίπεδο) σας απασχολεί, κατεβάστε αυτή την εφαρμογή. Θα μπορέσετε πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον να καταγράψετε τα ημερήσια έξοδά σας. Όλα τα άλλα, αφήστε τα στην εφαρμογή (εκτός από τις θυσίες που απαιτούνται για τη βελτίωση των οικονομικών μας).

Μέγεθος: 2,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Net Master

by Nutec Apps

 ired iphone free apps 02

Μην μπερδευτείτε, η εφαρμογή δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες. με το Net Master, όλοι μας, μπορούμε να αποκτήσουμε μία - σε βάθος - εικόνα του συνόλου του οικιακού μας δικτύου. Σκανάρετε το δίκτυό σας και αμέσως θα δείτε τις συνδεδεμένες συσκευές με τα ονόματά τους, να δείτε την εσωτερική IP τους ή και να δείτε ποιες πόρτες (ports) είναι ανοικτές στο ρούτερ σας ανά συσκευή και για ποια εργασία. Επιπροσθέτως παρέχεται ένα speed test, η δυνατότητα να κάνετε “trace” τη σύνδεσή σας, να δείτε το ping (δικτυακή απόκριση) και διάφορα άλλα. Στην ουσία θα είστε σε θέση να εντοπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο δίκτυό σας. Από 5€, δωρεάν για λίγες ώρες.

Μέγεθος: 5,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Video Stitch 2 Pro

by jiang bin

 ired iphone free apps 03

Τελευταία πρότασή μας για σήμερα μια ακόμη εφαρμογή δημιουργίας όμορφων videos. Εμείς, θα σας τις παρουσιάζουμε όλες (τουλάχιστον αυτές που έχουν καλές κριτικές ή εμείς ξεχωρίζουμε) και εσείς αποφασίζετε ποια σας κάνει. Εξάλλου, θα τις έχετε κατεβάσει δωρεάν. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, διαλέγουμε videos και φωτογραφίες από τη συλλογή μας, προσθέτουμε κείμενο, επιλέγουμε στιλ και μοιραζόμαστε το τελικό αποτέλεσμα στα social media. Είναι λίγο σπαστικές οι full screen διαφημίσεις, αλλά, ευτυχώς, θα σας παρουσιάζεται περίπου μία ανά δημιουργία project. Μην ξεχάσω, η εφαρμογή υποστηρίζει και προσθήκη stickers!

Μέγεθος: 69,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να Κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 5coins

by Yuzhou Zhu

 ired iphone free apps 04

Κατεβάστε δωρεάν το 5coins

2 Net Master

by Nutec Apps

 ired iphone free apps 05

Κατεβάστε δωρεάν το Net Master

3 Video Stitch 2 Pro

by jiang bin

 ired iphone free apps 06

Κατεβάστε δωρεάν το Video Stitch 2 Pro

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status