Τώρα το «Στο μάτι του ταύρου» και από τα ired stores!

Τώρα το «Στο μάτι του ταύρου» και από τα ired stores!
ired.gr

Τώρα το «Στο μάτι του ταύρου» και από τα ired stores! 

Κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο μήνες από τις εκδόσεις Καστανιώτη το πρώτο βιβλίο του Δώρου Αντωνιάδη με τίτλο «Στο μάτι του ταύρου».

Είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με μαθηματικούς γρίφους, τοποθετημένο στην Αθήνα του σήμερα και τη Θεσσαλονίκη της δεκαετίας του '90.

Η ιστορία ξεκινά με το βίαιο ξύπνημα του αστυνόμου Πέτρου Ελευθεριάδη από ένα τηλεφώνημα.

Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται ο βοηθός του, ο οποίος τον ενημερώνει για ένα πτώμα που βρέθηκε στο Χαλάνδρι.

Ο Ελευθεριάδης προσπαθεί στην αρχή να αποφύγει την υπόθεση. Πριν λίγες μέρες για κάποιους προσωπικούς λόγους δήλωσε την παραίτηση του και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε τώρα είναι ακόμα μία μπλεγμένη ιστορία. Ο βοηθός του όμως επιμένει και έτσι ο Ελευθεριάδης βρίσκεται μπροστά στην πιο περίεργη υπόθεση της ζωής του.

Φτάνοντας στο σπίτι στο Χαλάνδρι, βλέπει το πτώμα τοποθετημένο σαν τον Βιτρουβιανό Άνθρωπο του Ντα Βίντσι, το οποίο φέρει ένα περίεργο τατουάζ στο στήθος και κρατά ένα ποίημα με αριθμούς στην αρχή κάθε στροφής. Ξεκινάει τις έρευνες του και στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει το έγκλημα, οδηγείται σε μια ιστορία που ξεκινά είκοσι χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας φοιτητής ψυχολογίας βοηθάει μια κοπέλα να ξεφύγει από τον μανιακό διώκτη της.

Όσο περνούν οι ώρες, ο ένας γρίφος διαδέχεται τον άλλον και ο Ελευθεριάδης ανακαλύπτει στοιχεία και γεγονότα που θα του αλλάξουν τη ζωή γρηγορότερα απ’ ό,τι σχεδίαζε.

Να ενημερώσουμε πως οι αναγνώστες που θα αγοράσουν το βιβλίο, θα βοηθήσουν παράλληλα και στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου «Νοσηλεία», καθώς ο συγγραφέας προσφέρει 50% των εσόδων του για το σκοπό αυτό.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε σε έντυπη μορφή από τα καταστήματα μας σε Γλυφάδα, Μαρούσι και Πειραιά και βεβαίως σε ηλεκτρονική μορφή από το itunes. Καλοτάξιδο!