Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rose Gold, το χρώμα της έριδος.

Rose Gold, το χρώμα της έριδος.
ired.gr

Είναι κακό που το Rose gold του iPhone 6s αρέσει και στους άντρες; Είσαι φανατικό Apple Fanboy και το σκέφτεσαι; Σου δίνουμε μερικές συμβουλές.

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα αγοράσω το Rose Gold ή το Gold iPhone 6s; Πιστεύετε ότι το Rose Gold είναι πολύ ...ροζ για έναν άντρα; Μου αρέσει πολύ αλλά μοιάζει λίγο κοριτσίστικο. Ποια είναι η γνώμη σας;

Η ερώτηση είναι αληθινή. Εμφανίστηκε στο forum του imore και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν τον μπερδεμένο fan της Apple να διαλέξει χρώμα.

ired iphone 6s rose gold 01

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το θέμα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το νέο χρώμα που λανσάρει η Apple με το iPhone 6s, το ροζ χρυσό, έχει προκαλέσει παγκόσμια κρίση στον ανδρισμό! Για πρώτη φορά στην ιστορία, το αρσενικό γίνεται εύθραυστο και βρίσκεται υπό απειλή από την μεγαλύτερη δύναμη που έχει γνωρίσει ο κόσμος: το rose Gold iPhone 6s.

Φυσικά, αστειευόμαστε.

Το θέμα με τα χρώματα και τη σχέση τους με τα δύο φύλα είναι ίσως ξεπερασμένο αλλά το ροζ παραμένει κόκκινο πανί για τους άντρες. Αν και η Apple δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες για τις παραγγελίες της συσκευής, από ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο χρώμα έχει κάνει μεγάλο γκελ στους άντρες, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να το σετάρουν με το 18 καρατίων Rose Gold Apple Watch, αρχικής αξίας $10.000.

Διαβάστε επίσης «6 λόγοι για να αγοράσετε ένα Apple Watch»

Η Apple έχει πουλήσει και στο παρελθόν ροζ συσκευές με το 5c αλλά αυτή τη φορά φαίνεται αποφασισμένη να πείσει το κοινό πως το ροζ δεν είναι μόνο για κορίτσια ούτε παραπέμπει σε άντρες που έλκονται από άτομα του ιδίου φύλου. Μάλιστα, μια τράπεζα σπέρματος στην Κίνα, προσφέρει σε άντρες τα χρήματα για να αγοράσουν ένα iPhone 6s Rose Gold Edition με αντάλλαγμα τις «καταθέσεις» τους. Αν και τα χρήματα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε, η κλινική, περιέργως, προσελκύει τα πλήθη με τη νέα συσκευή στο αμφιλεγόμενο χρώμα.

ired iphone 6s rose gold 02

Διαβάστε επίσης «Το γυναικείο touch στο Apple Event»

Για να μιλήσουμε σοβαρά, το iPhone 6s είναι ένα εξαιρετικό smartphone. Θέλετε το rose gold; Μπορείτε να το πάρετε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • Η Apple δεν ονόμασε τυχαία το χρώμα Rose Gold και όχι Pink Gold. Έτσι ακούγεται πιο πολυτελές ακόμη κι αν είναι απλά... ροζ.
  • Το ροζ κάνει το iPhone πιο μοδάτο. Και η μόδα παίζει μεγάλη σημασία στην αγορά smartphones.
  • Πολλοί άντρες, ούτως ή άλλως, δοκιμάζουν φωτεινά χρώματα ακόμη και στα ρούχα τους. Το πιο συνηθισμένο είναι να πας σε ένα μπαρ και να δεις όλες τις γυναίκες ντυμένες σε άσπρο και μαύρο ενώ τους άντρες με γαλάζια και ροζ πουκάμισα.
  • Για πολλούς το χρώμα της συσκευής δεν έχει καμία σημασία, αφού θα χρησιμοποιήσουν θήκη που θα εξαφανίζει εντελώς το χρώμα.
  • Αν πάντα περιμένατε να αποκτήσετε ένα ροζ τηλέφωνο, τώρα είναι η ευκαιρία. Θα έχετε στα χέρια σας το τελευταίας τεχνολογίας iPhone 6s, στο πιο καταπληκτικό χρώμα που βγήκε ποτέ.
  • Μην σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Είναι τα δικά σας χρήματα και μπορείτε να τα ξοδέψετε όπου θέλετε. Αν αυτό σας κάνει πιο φανατικό Apple fan boy, ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: «After Dark: Απομυθοποιώντας τα στερεότυπα, γυναίκες και τεχνολογία»

Από mirelen

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status